• PRO TV
  • Prietena „oxicomană” a lui Vlad Pascu, în cabinetul medicului estetician! Rebecca Lăzărescu își pune silicoane: „Cât de mari se poate!” FOTO

Prietena „oxicomană” a lui Vlad Pascu, în cabinetul medicului estetician! Rebecca Lăzărescu își pune silicoane: „Cât de mari se poate!” FOTO

Prietena „oxicomană” a lui Vlad Pascu, în cabinetul medicului estetician! Rebecca Lăzărescu își pune silicoane: „Cât de mari se poate!” FOTO

Rebecca Lăzărescu, celebră după ce s-a filmat cu autorul tragicului accident de la 2 Mai, Vlad Pascu, a revenit pe rețelele de socializare, de data aceasta cu vestea că își va mări bustul! Tânăra a fost suprinsă în cabinetul medicului estetician, în timp ce explica cât de mari vrea să aibă silicoanele.

Gallery

​Rebecca Lăzărescu a intrat în atenția publicului după ce s-a lăudat, într-un videoclip alături de Vlad Pascu, cu mesajul că ei nu sunt „toxicomani, ci oxicomani”. Acesta lucru se întâmpla cu puțin timp înainte de tragedia care a avut loc, în luna august, în stațiunea 2 Mai. Reamintim că Vlad Pascu, aflat sub influența substanțelor ilegale, a intrat cu mașina într-un grup de tineri, omorând pe loc doi și rănind alți trei.

„Referitor la videoclipul în care apar împreună cu Vlad Pascu spunând , arăt că acesta a fost filmat în noaptea de 13-14 aprilie 2023, în adresa din București, (…) la o petrecere organizată de Pascu, la care am participat eu, Tudor zis , Rareș Ion, o fată pe care nu o cunoșteam și doi băieți pe care îi știam vag”, le-a spus anchetatorilor Rebecca Lăzărescu, la vremea respectivă.

Prietena „oxicomană” a lui Vlad Pascu își pune silicoane

După tot scandalul provocat în mediul online în urma tragediei de la 2 Mai, Rebecca Lăzărescu s-a retras din atenția publicului. Recent, însă, a apărut într-un clip video în care apare în cabinetul unui medic estetician, spunând că vrea să își pună silicoane cât mai mari.

„Cât de mari se poate! Așteptam asta de multă vreme, dar nu mă așteptam să se întâmple chiar atât de repede”, a spus Rebecca Lăzărescu în clipul video de pe TikTok.

Foto: Captură TikTok, Captură video

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni