• PRO TV
  • Ancuţa Popoviciu, judecătoarea din dosarul Vlad Pascu care a intrebat dacă una dintre persoanele omorâte la 2 Mai este prezentă în sală, o nouă gafă! Ce a putut să o întrebe acum pe mama Robertei

Ancuţa Popoviciu, judecătoarea din dosarul Vlad Pascu care a intrebat dacă una dintre persoanele omorâte la 2 Mai este prezentă în sală, o nouă gafă! Ce a putut să o întrebe acum pe mama Robertei

Ancuţa Popoviciu, judecătoarea din dosarul Vlad Pascu care a intrebat dacă una dintre persoanele omorâte la 2 Mai este prezentă în sală, o nouă gafă! Ce a putut să o întrebe acum pe mama Robertei

Ancuța Popoviciu a făcut o nouă gafă în sala de judecată! Femia i-a pus o întrebare total nepotrivită uneia dintre mamele aflate încă în doliu.

Gallery

​Vlad Pascu este tânărul care la data de 19 august 2024 s-a urcat drogat la volanul mașinii sale de lux și a lovit din plin un grup de 8 tineri, doi dintre ei pierzându-și viața pe loc în urma impactului puternic. La scurt timp după ce a produs accidentul, băiatul de 20 de ani a fugit de la locul faptei, fiind prins câteva zeci de minute mai târziu, în stațiunea Vama Veche de pe litoralul Mării Negre. 

Acum, Vlad Pascu se află în arest preventiv, fiind cercetat pentru ucidere din culpă, cu toate că părinții victimelor au cerut în nenumărate rânduri schimbarea încadrării judiciare a faptei. Aceștia își doresc ca tânărul drogat de la 2 Mai să fie condamnat pentru omor calificat și să primească o pedeapsă cât mai dură. 

Recent, a avut loc un nou termen de judecată în procesul în care Vlad Pascu este cercetat. Nici de această dată nu s-a promulgat sentința pentru tânărul de la 2 Mai, ci doar au apărut noi dezamăgiri și frustrări în sufletele părinților sfâșiați de durere.

​Judecătoarea care în trecut a întrebat dacă Sebastian Olariu se află în sală, a gafat-o din nou! De această dată, femeia a întrebând-o pe mama Robertei dacă a fost la înmormântarea propriei sale fiice, dar și cât au costat ritualurile de înmormântare.

Ancuța Popoviciu: „Ați fost la înmormântarea Robertei? Ce cheltuieli ați avut cu ritualurile de înmormântare?”

Lidia Dragomir(mama Robertei): Cavou, drumuri Mangalia-București, pomeni. Cam 30.000 de lei. Eu nu am văzut copilul în urma accidentului. Doar a venit în sicriu, iar sicriul era sigilat. Am văzut-o ultima oară când a plecat de acasă. Nu mai ieșim din casă, stăm fiecare în camera lui”, a fost discuția din sala de judecată dintre judecătoare și mama Robertei.

Mai mult decât atât, judecătoarea i-a întrebat pe cei doi supraviețuitori dacă studenții uciși de Vlad Pascu se aflau cu ei, la locul faptei, în momentul în care s-a produs tragedia.

„Au fost acolo cu dumneavoastră, la locul faptei?”, i-a întrebat judecătoarea pe cei doi supraviețuitori.

Sursă foto: Facebook, INQUAM PHOTOS/OCTAV GANEA

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni