• PRO TV
  • Jador a șters toate pozele cu Oana Ciocan. Artistul a dat sfară în țară că își caută o nouă femeie: „Aștept poze în privat”

Jador a șters toate pozele cu Oana Ciocan. Artistul a dat sfară în țară că își caută o nouă femeie: „Aștept poze în privat”

Jador a șters toate pozele cu Oana Ciocan. Artistul a dat sfară în țară că își caută o nouă femeie: „Aștept poze în privat”

Jador și Oana Ciocan anunțau, cu zâmbetul pe buze, faptul că vor deveni soț și soție. Cu toate acestea, recent, artistul a uimit pe toată lumea, după ce a șters toate fotografiile cu Oana Ciocan și a decis să nu o mai urmărească nici pe rețelele de socializare.

Gallery

​Nu este prima oară când Jador nu o mai urmărește, în mediul online, pe Oana Ciocan, dar este prima dată când acesta șterge pozele pe care le aveau împreună. Mai mult decât atât, a anunțat că așteaptă poze cu cele mai frumoase fete, în privat, lucru ce a ridicat unele semne de întrebare pentru câțiva internauți.

Jador caută cea mai frumoasă fată

În urmă cu doar câteva săptămâni, Jador a anunțat că s-a mutat în Dubai, împreună cu Oana Ciocan. Acesta nu a spus cât timp va locui acolo, dar i-a asigurat pe fani că va continua să vină la toate evenimentele la care este chemat.

Citește și:

​Recent, pe contul lui de Instagram, artistul a postat un mesaj prin care invita fetele să îi trimită fotografii, în privat. Acesta nu își caută o nouă iubită, deși nu mai are nicio fotografie alături de Oana Ciocan, ci are nevoie de o fată, pentru a filma un nou videoclip.

„Aștept poze cu voi în privat! Mulțumesc! Caut cea mai frumoasă fată și cea mai sexy pentru un clip în București, filmare săptămâna viitoare”, a scris Jador, pe contul său de Instagram.

Jador și Oana Ciocan nu spun dacă sunt căsătoriți

Faptul că Jador a șters fotografiile cu Oana Ciocan, dar și faptul că nu o mai urmărește pe rețelele de socializare a ridicat multe semne de întrebare, însă artistul nu a făcut nicio declarație din acest punct de vedere.

Citește și:

​Mai mult decât atât, a continuat să adâncească misterul în ceea ce privește cununia civilă cu Oana Ciocan, recent, în cadrul unui podcast. Întrebați despre momentul în care vor ajunge în fața ofițerului de stare civilă, cei doi nu au vrut să spună dacă au făcut acest pas, rezumându-se doar la a menționa: „Poate a fost, nu se știe”.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni