• PRO TV
  • Jador anulează nunta? Artistul a spus lucrurilor pe nume, deși a mărturisit că a știut din prima zi că Oana e aleasa: „Nu prea am...”

Jador anulează nunta? Artistul a spus lucrurilor pe nume, deși a mărturisit că a știut din prima zi că Oana e aleasa: „Nu prea am...”

Jador anulează nunta? Artistul a spus lucrurilor pe nume, deși a mărturisit că a știut din prima zi că Oana e aleasa: „Nu prea am...”

Jador așteaptă cu sufletul la gură momentul în care va face nunta cu Oana Ciocan, doar că niciunul dintre ei nu a început pregătirile pentru marele eveniment. Prin urmare, pentru a elucida misterul, fostul Faimos a spus cum stau lucrurile, de fapt.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan, deși sunt împreună de mai puțin de o jumătate de an. Cu toate acestea, cuplul încă nu a început pregătirile de nuntă, dar vor să ajungă în fața ofițerului de stare civilă.

Oana Ciocan și Jador au nevoie de mai mult timp liber

Încă de când s-a întors în România, de la Survivor All Stars, Jador are un program extrem de încărcat. Artistul a revenit în studio, dar și la concerte, având evenimente atât în țară, cât și în străinătate.

Prin urmare, timpul care îi mai rămâne liber e aproape inexistent, ceea ce înseamnă că nu are când să se ocupe de pregătirile de nuntă, care nu sunt deloc puține. Cu toate acestea, nu renunță la dorința de a se însura, doar că trebuie să se sincronizeze atât cu programul lui Cătălin Moroșanu, care le va fi naș, cât și cu timpul limită pe care îl va avea.

Citește și:

„Trebuie, dar îți trebuie un pic de timp liber și eu nu prea am. Trebuie să te duci să faci analize, apoi să mergi la Primărie. Trebuie să îl prind și pe Moro și pe soția lui, care are un business la Iași, are 2 copii”, a spus Jador, conform Playtech.

Jador a încercat să facă impresie în fața soacrei

Nu doar pe Oana Ciocan încearcă să o mulțumească, ci a încercat să facă același lucru și cu mama acesteia. Jador a cunoscut-o, deja, pe cea care urmează să îi fie soacră și a ținut cont de un detaliu pe care Oana i l-a spus despre ea. 

Citește și:

„Am cunoscut-o pe soacră-mea. Sunt niște oameni mișto, la fel ca Oana. Ea seamănă leit cu tatăl ei. I-am luat flori mamei, ca să fac impresie bună. E pasionată de flori. Oana mi-a spus că îi plac florile și i-am luat patru buchete de flori, ca să știe că eu fac cât 4 gineri”, a mai spus fostul Faimos de la Survivor All Stars.

Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni