• PRO TV
  • EXCLUSIV! Jador, declarații sincere despre relația cu Oana Ciocan! Ce a spus fostul concurent de la Survivor All Stars despre o posibilă sarcină: „Mi-aș dori o fată!”

EXCLUSIV! Jador, declarații sincere despre relația cu Oana Ciocan! Ce a spus fostul concurent de la Survivor All Stars despre o posibilă sarcină: „Mi-aș dori o fată!”

EXCLUSIV! Jador, declarații sincere despre relația cu Oana Ciocan! Ce a spus fostul concurent de la Survivor All Stars despre o posibilă sarcină: „Mi-aș dori o fată!”

Jador este unul dintre cei mai iubiți artiști de manele din România, acesta făcându-se remarcat atât grație talentului său vocal, cât și datorită personalității efervescente de care dă dovadă ori de câte ori are ocazia. În cadrul unui eveniment organizat cu ocazia UNIFICĂRII de la Survivor All Stars, fostul concurent a oferit o serie de declarații despre parcursul său în cel mai puternic show de supraviețuire, dar și despre relația cu Oana Ciocan.

Gallery

Bună, Jador! Cum te simți după ce ai făcut parte din sezonul suprem Survivor All Stars?

„Mă simt norocos! M-am ales cu o nevastă!”

Știm că a existat o cerere în căsătorie, dar care nu a fost oficializată cu un inel. Când ai de gând să îi oferi inelul Oanei?

I-am dat deja inelul! Chiar, Oana nu a postat nicio poză cu inelul! Eu îi cumpăr foarte multe lucruri Oanei, dar ea nu le postează, preferă să fie mai discretă vis-a-vis de relația noastră. Oamenii ne judecă, așa că preferăm să nu ne expunem foarte mult în mediul online. Nu vrem să dăm ocazia să ne judece cineva iubirea.

De cât timp formezi un cuplu cu Oana?

Oamenii au aflat de relația noastră la Survivor, dar noi formăm un cuplu de 6 luni. Avem chiar 6 luni jumătate.

Care a fost momentul în care ți-ai dat seama că Oana este femeia alături de care vrei să îți petreci tot restul vieții?

Aveam o menajeră, doamna care îmi face mie curat. De-a lungul timpului, tot veneau pe la mine fete și doamna le observa. După ceva timp, Oana deja era iubita mea, ne vedeam, ieșeam, iar într-o zi doamna de la curățenie mi-a zis că aș fi prost dacă nu rămân cu Oana. Mi-a zis că îi place mult de ea și m-a pus pe gânduri. Apoi, în aceeași zi, am sunat-o pe Oana și am întrebat-o dacă se mută la mine. De atunci suntem împreună.

S-a speculat în online că tu și Oana veți deveni părinți în viitorul apropiat. Este adevărat?

Ar fi tare! Mi-ar plăcea! mi-aș dori fată. Știi cum e... fetele iubesc mai mult tații.

Ce au spus părinții tăi despre relația cu Oana?

Ai mei o iubesc foarte mult pe Oana. Mama s-a bucurat mult că am venit acasă de la Survivor, mi-a zis să nu mă mai duc să mor de foame!

Pe cine vezi tu câștigător la Survivor All Stars?

Iancu sau Zanni!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni