• PRO TV
  • Cum a reușit Oana Ciocan să îi fure mințile lui Jador. Fostul Faimos nu și-a mai putut-o scoate din minte încă din prima zi: „Asta m-a atras cel mai mult”

Cum a reușit Oana Ciocan să îi fure mințile lui Jador. Fostul Faimos nu și-a mai putut-o scoate din minte încă din prima zi: „Asta m-a atras cel mai mult”

Cum a reușit Oana Ciocan să îi fure mințile lui Jador. Fostul Faimos nu și-a mai putut-o scoate din minte încă din prima zi: „Asta m-a atras cel mai mult”

De data aceasta, putem spune că Jador și-a găsit aleasa, căci, de când este împreună cu Oana Ciocan, radiază de fericire. Nu îl mai interesează nicio altă femeie și, de când s-au logodit, este în al nouălea cer.

Gallery

Oana Ciocan i-a dat lumea peste cap lui Jador, iar artistul nu se sfiește să recunoască acest lucru, ori de câte ori are ocazia. Fostul Faimos de la Survivor All Stars este îndrăgostit nebunește de logodnica lui și a recunoscut ce a atras-o la ea, încă din prima clipă.

Jador, îndrăgostit până peste cap de Oana Ciocan

Oana Ciocan și Jador formează un cuplu de doar câteva luni și, deși lucrurile au evoluat extrem de repede între ei, povestea lor de iubire pare să aibă un final fericit. În curând, cei doi vor face nunta, deoarece fostul Faimos i-a cerut mâna la Survivor All Stars, după ce a fost descalificat.

Citește și:

​Zilele trecute, Jador a fost întrebat de un internaut ce l-a atras la Oana Ciocan, iar artistul nu a ezitat să răspundă. Acesta este mai îndrăgostit ca niciodată de logodnica sa și susține că primește din partea ei toată înțelegerea de care are nevoie.

„Oana mă iubește mai mult decât merit. Oana mă iubește și îmi iartă toate prostiile pe care le fac, mă iubește foarte mult. Asta m-a atras cel mai mult la Oana. În rest, fizic normal că-mi place, dar aici nu este vorba doar despre fizic. Este vorba despre niște calități psihice pe care ea le are”, a scris Jador, în mediul online.

Jador a știut că Oana este aleasa, încă din prima clipă

În urmă cu ceva timp, Jador a precizat că a cunoscut-o pe Oana Ciocan în timpul controlului medical pentru Survivor All Stars. Încă de când a văzut-o prima oară, acesta și-a dat seama că ea este femeia care îi va fi soție, lucru ce s-a concretizat după doar câteva săptămâni, atunci când a cerut-o în căsătorie.

Citește și:

„S-au rugat mama cu tata și m-am rugat și eu și, a doua zi, m-am întâlnit cu Oana, de asta am certitudinea că e de acolo. Mi-am dat seama că ea e, pentru că se uita ca o obsedată la mine.(...) Eu știam că ea e, poate sună ciudat, dar așa e”, a mărturisit Jador, în cadrul emisiunii La Măruță.

Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni