• PRO TV
  • Jador și Oana Ciocan s-au căsătorit în secret? Videoclipul care a stârnit controverse în mediul online: „M-am însurat”

Jador și Oana Ciocan s-au căsătorit în secret? Videoclipul care a stârnit controverse în mediul online: „M-am însurat”

Jador și Oana Ciocan s-au căsătorit în secret? Videoclipul care a stârnit controverse în mediul online: „M-am însurat”

Jador și-a pus fanii pe jar, după ce a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care a menționat că s-a însurat. Oamenii au crezut că artistul și iubita lui, Oana Ciocan, s-au căsătorit în secret.

Gallery

​Jador și Oana Ciocan formează unul dintre cele mai noi cupluri din showbizul românesc, cei doi făcându-și publică relația în cadrul celui mai puternic show de supraviețuire, Survivor All Stars 2024. În momentul în care Războinica a intrat în concurs, a avut parte de o surpriză de proporții: artistul a cerut-o în căsătorie. Răspunsul ei a fost unul categoric: DA.

La scurt timp după întoarcerea din Republica Dominicană, Jador și Oana Ciocan au declarat că s-au mutat deja împreună, semn că relația lor este una cât se poate de stabilă. Mai mult decât atât, ultima postare a artistului a stârnit controverse în mediul online. 

Acesta s-a afișat alături de Oana Ciocan, în timp ce fosta Războinică îi dădea să mănânce. Alături de videoclip, Jador a scris și un mesaj: „Sunt obligat să și mănânc dacă m-am însurat?”

Această întrebare a lui Jador a stârnit un val de reacții din partea fanilor. Oamenii au crezut că, dacă artistul a spus că „s-a însurat”, înseamnă că nunta celor doi a avut loc în mare secret. 

„Felicitări dragii mei. Casă de piatră. Doamne ajută”,

„Doamne Ajuta Amin Sănătate maxima Fiți Binecuvântați”,

„Felicitări”, „Și frumoasă și gospodină.Sunteți frumoși”, au fost doar câteva dintre mesajele de susținere primite de manelist.

Totuși, cuplul nu a oferit niciun detaliu despre acest aspect, iar tatăl manelistului a menționat că nunta celor doi va avea loc în viitor, deci sunt foarte mici șansele ca Jador și Oana Ciocan să-și fi spus marele „DA” în fața ofițerului de stare civilă. 

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni