• PRO TV
  • Kate Middleton nu mai rezistă! S-a aflat ce vrea să facă pentru a pune punct speculațiilor că ar avea o boală gravă

Kate Middleton nu mai rezistă! S-a aflat ce vrea să facă pentru a pune punct speculațiilor că ar avea o boală gravă

Kate Middleton nu mai rezistă! S-a aflat ce vrea să facă pentru a pune punct speculațiilor că ar avea o boală gravă

Videoclipul publicat luni de tabloidul The Sun, care îi arată pe Kate Middleton și William la cumpărături la un magazin din Windsor, nu a reușit să stinga speculațiile, zvonurile și teoriile conspirației în jurul prințesei care inundă rețelele de socializare, după cum a mărturisit echipa de comunicare a Palatului Kensington.

Gallery

Deși, oficial, există în continuare planuri ca soția prințului William să nu-și reia complet activitățile publice decât după 17 aprilie, când se vor încheia vacanțele școlare de Paște în Marea Britanie, personalul de încredere al prințesei pregătește o reapariție a prințesei pentru a calma apele.

Aceasta ar urma să aibă loc pe 31 martie, în Duminica Paștelui, în timpul slujbei religioase la care participă în mod tradițional familia regală britanică, au anunțat mai multe publicații britanice, citând surse apropiate cuplului.

Palatul Kensington nu a confirmat și nici nu a infirmat posibilitatea unei astfel de reapariții.

Se spune că Prințesa de Wales ar avea o sosie care a ajutat la stingerea zvonurilor despre starea ei de sănătate.

Mulți au spus că recenta înregistrare video cu Kate a fost făcută intenționat pentru a reduce la tăcere teoriile și conspirațiile care se învârt în jurul stării de sănătate a Prințesei de Wales, însă alții au mers mai departe, susținând că femeia din înregistrare nu este de fapt nora regelui Charles.

Cine este sosia lui Kate Middleton?

Unul dintre cei mai buni prieteni ai ducelui și ducesei de Sussex, Christopher Bouzy, a declarat pe contul său de X că, în opinia sa, femeia din videoclipul distribuit de "The Sun" nu este Kate Middleton, subliniind că prințesa de Wales arată mult mai tânără.

Pe lângă faptul că Kate Middleton pare mult mai tânără în videoclip, un alt utilizator a susținut că prințesa de Wales ar fi crescut cu 7 centimetri, deoarece pare mult mai înaltă decât înainte, comparând înălțimea ei cu o fotografie de arhivă în care pare mai mică decât prințul William. De asemenea, Kate Middleton a crescut cu cel puțin 7 centimetri mai mult în timp ce a fost plecată de la serviciu", a scris site-ul UNN.

Buckingham și Kensington neagă orice teorie despre sosia lui Kate Middleton

Cu toate acestea, în mijlocul atâtor speculații, teorii și comentarii, Palatul Buckingham păstrează tăcereaa.

Prin intermediul BBC, aceștia au emis o declarație prin care au negat orice zvonuri despre starea de sănătate a lui Kate Middleton și au dat asigurări că aceasta va comenta mai multe despre recuperarea sa după ce va reveni la îndatoririle sale publice.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni