• PRO TV
  • Gestul emoționant făcut de Kate Middleton de ziua de naștere a Prințesei Charlotte. A încălcat din nou tradiția în ziua în care fiica ei împlinește 9 ani

Gestul emoționant făcut de Kate Middleton de ziua de naștere a Prințesei Charlotte. A încălcat din nou tradiția în ziua în care fiica ei împlinește 9 ani

Gestul emoționant făcut de Kate Middleton de ziua de naștere a Prințesei Charlotte. A încălcat din nou tradiția în ziua în care fiica ei împlinește 9 ani

Prințesa Charlotte, singura fiică a prințului și prințesei de Wales, împlinește azi, 2 mai, 9 ani . Kate Middleton a încălcat din nou tradiția și a făcut un gest emoționant pentru fiica ei.

Gallery

​Prințul și Prințesa de Wales au postat joi dimineață pe contul lor de Twitter o fotografie simpatică cu fiica lor Charlotte, pentru a sărbători cea de-a noua aniversare a acesteia. Fotografia a fost realizată chiar de Kate Middleton.

Părinții au scris: „La mulți ani la 9 ani, Prințesa Charlotte!

„Vă mulțumim pentru toate mesajele amabile de astăzi”.

Charlotte își sărbătorește ziua specială alături de părinții ei și de cei doi frați George, 10 ani, și Louis, șase ani.

Fotografia a fost făcută în grădinile domeniului Windsor din Berkshire.

Cea mai recentă fotografie a lui Charlotte vine la doar câteva săptămâni după ce Louis și-a sărbătorit cea de-a șasea aniversare.

Fanii au așteptat cu nerăbdare fotografia anuală de ziua de naștere pe care familia o publică cu fiecare copil în ziua lor specială. Cu toate acestea, Kate Middleton a încălcat tradiția săptămâna trecută, când Prințul Louis a împlinit șase ani, și se pare că a făcut același lucru și de ziua de naștere a fiicei sale.

Acest lucru se datorează faptului că, de obicei, cuplul regal face publice imaginile pentru zilele de naștere ale copiilor lor cu o zi înainte, conform tradiției. Cu toate acestea, săptămâna trecută, când Louis a împlinit șase ani, o nouă fotografie a tânărului a fost postată direct pe rețelele de socializare, în schimb, chiar de ziua de naștere a lui Louis.

Prințesa Charlotte, cadou în valoare de 36.000 de lire sterline

Charlotte, care împlinește azi 9 ani și este a treia în linia de succesiune la tron, a primit un cadou generos de 36.000 de lire sterline pe când era un bebeluș, însă, din cauza protocolului regal strict, micuța nu a apucat să profite de acest cadou incredibil de scump.

Cadoul a venit de la Natural Sapphire Company și a fost, probabil, unul dintre cele mai luxoase primite de un bebeluș. Potrivit The Express, micuța a primit în dar o zornăitoare realizată din aur alb de 18 carate și împodobită cu diamante, safire și rubine.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni