• PRO TV
  • Prințesa Charlotte știe cum să-i aducă zâmbetul pe buze lui Kate Middleton! Ce talent adorabil are fetița care va împlini 9 ani

Prințesa Charlotte știe cum să-i aducă zâmbetul pe buze lui Kate Middleton! Ce talent adorabil are fetița care va împlini 9 ani

Prințesa Charlotte știe cum să-i aducă zâmbetul pe buze lui Kate Middleton! Ce talent adorabil are fetița care va împlini 9 ani

Kate Middleton trece printr-o perioadă extrem de dificilă după ce a fost diagnosticată cu cancer. Anunțul a fost făcut la sfârșitul lunii martie prin intermediul unui videoclip în care soția lui William a mărturisit că a început ședințele de chimioterapie și că va lua o pauză de la îndatoririle regale.

Gallery

​Zilele trecute, Kate și William l-au serbat pe prințul Louis, iar săptămâna viitoare au un nou motiv de sărbătoare. Adorabila Charlotte va împlini 9 ani și este așteptat ca un nou potret al micii prințese să fie dat publicității.

Prințesa de Wales este cunoscută pentru abilitățile sale muzicale, ba chiar a uimit de câteva ori audieța cu măiestria cu care cântă la pian. S-ar părea că înclinația ei pentru artă s-a transmis și la fiica Charlotte, care împlinește va împlini nouă ani în 2 mai.

Kate Middleton a dezvăluit ce talent ascuns are fiica ei și cum a reușit să-i aducă zâmbetul pe față într-o dimineață, scrie Daily Mail.

​Anul trecut, în octombrie, înainte de a fi diagnosticată cu cancer, soția prințului William a fost într-o vizită la Vsi Razom Community Hub, o organizație care susține refugiați ucraineni, potrivit sursei citate mai sus.

Tânăra membră a familiei regale ar avea o melodie specială care îi ridică moralul mamei sale și de asemenea adoră să cânte.

Într-un schimb de replici emoționant cu o fetiță din Berkshire, soția prințului William a dezvăluit că Charlotte este o fană a imnului „Shine Jesus Shine” din 1987.

„Am auzit-o pe fiica mea cântând în această dimineață și este un cântec numit Shine Jesus Shine și asta m-a făcut foarte fericită”, și-a amintit ea în timp ce vorbea cu fetița de 8 ani, pe nume Liza.

Și prințul William a dezvăluit că-n casa lor se ascultă multă muzică, însă copiii au gusturi muzicale foarte diverse. Fratele mai mare al lui Charlotte, George, în vârstă de 10 ani, este un mare fan al formațiilor rock AC/DC și Led Zeppelin.

Foto: Getty Images

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni