• PRO TV
  • Mesaj sfâșietor către Kate Middleton de la o vedetă care s-a luptat cu cancerul: ”Chimioterapia e devastatoare, îți pierzi unghiile, părul. Mă gândesc la copiii ei"

Mesaj sfâșietor către Kate Middleton de la o vedetă care s-a luptat cu cancerul: ”Chimioterapia e devastatoare, îți pierzi unghiile, părul. Mă gândesc la copiii ei"

Mesaj sfâșietor către Kate Middleton de la o vedetă care s-a luptat cu cancerul:  ”Chimioterapia e devastatoare, îți pierzi unghiile, părul. Mă gândesc la copiii ei"

Kate Middleton trece prin cea mai cruntă perioadă din viața ei, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Prințesa de Wales s-a retras pentru o perioadă din viața publică pentru a face chimioterapie.

Gallery

Kate a fost laudată pentru curajul său de a vorbi public despre boala de care suferă și a primit numeroase mesaje de încurajare. Recent, o altă celebritate, care a luptat cu cancerul, Sharon Osbourne, i-a transmis un mesaj sfâșietor.

Sharon Osbourne, o admiratoare a Prințesei de Wales, a mărturisit că este cu sufletul alături de soția Prințului William și înțelege perfect situația dificilă prin care trece.

Sharon, în vârstă de 71 de ani, s-a luptat cu cancerul la colon în anul 2002. Ea a mărturisit că perioada în care a făcut chimioterapie a fost una extrem de dificilă și a avut un impactor „devastator”.  De asemenea, vedeta britanică a mai spus că i se rupe sufletul când se gândește la cei trei copiii ai lui Kate. Își amintește mereu de groaza pe care o vedea în ochii propriilor ei copiii în perioada în care era bolnavă.

„Am trecut prin cancer în 2002, așa că mă gândesc la Prințesa de Wales. Chimioterapia nu este deloc usoara. Mi-am pierdut unghiile de la mâini, unghiile de la picioare, părul!  Mă gândesc la părul ei frumos, la corpul ei și la ce impact devastator va avea agresiva terapie asupra ei! Mă gândesc la copiii ei, pentru că atunci când le-am spus copiilor mei, era frică în ochii lor! Toți cei trei au reacționat ​​diferit. Este o responsabilitate uriașă pentru un părinte să vadă în ce fel sunt afectați copiii după ce aud acest diagnostic”, a declarat Sharon Osbourne pentru revista ”The Times”.

Sursa foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni