• PRO TV
  • Kate Middleton a primit un mesaj înduioșător de la o supraviețuitoare de cancer. Prințesa de Wales și fetița de opt ani s-au cunoscut în timpul pandemiei: „Va fi curajoasă”

Kate Middleton a primit un mesaj înduioșător de la o supraviețuitoare de cancer. Prințesa de Wales și fetița de opt ani s-au cunoscut în timpul pandemiei: „Va fi curajoasă”

Kate Middleton a primit un mesaj înduioșător de la o supraviețuitoare de cancer. Prințesa de Wales și fetița de opt ani s-au cunoscut în timpul pandemiei: „Va fi curajoasă”
Sursa: Getty Images

De când a dezvăluit public faptul că are cancer, Kate Middleton primește, fără oprire, mesaje de susținere din partea oamenilor de pe tot globul. Unul dintre cele mai înduioșătoare a venit chiar din partea unui copil de opt ani, care a învins această boală.

Gallery

Kate Middleton trece, fără doar și poate, prin cel mai greu moment din viața ei. În timp ce se luptă cu cancerul, în Marea Britanie, au început pregătirile pentru înmormântarea regelui Charles al III-lea, care se luptă și el cu această boală nemiloasă.

Mesajul emoționant primit de Kate Middleton de la o supraviețuitoare a cancerului

În anul 2021, Mila Sneddon, o fetiță bolnavă de cancer, a cunoscut-o pe Kate Middleton. Aceasta fusese diagnosticată cu leucemie când avea doar patru ani și, de atunci, a fost vizitată, de mai multe ori, de viitoarea regină a Regatului Unit.

Citește și:

​La scurt timp după ce a aflat că și Kate Middleton suferă de cancer, Mila Sneddon i-a transmis acesteia un mesaj de încurajare: „Va fi curajoasă, pentru că și eu am fost și va lupta, așa cum am făcut-o și eu”.

Cum s-au cunoscut Kate și micuța Mila Sneddon

Prima fotografie pe care Kate a văzut-o cu Mila Sneddon a fost realizată în anul 2020, chiar când pandemia de Coronavirus începuse. Fetița de doar patru ani se uita, printr-o fereastră, la tatăl ei, în timp ce era internată în spital, pentru curele de chimioterapie.

Citește și:

​Kate Middleton a văzut fotografia și a fost impresionată de povestea micuței, pe care a vrut neapărat să o cunoască. Cele două au început să discute la telefon și chiar s-au și văzut față în față.

Chiar în ziua în care Kate a anunțat că are cancer, Mila Sneddon împlinea doi ani de când boala ei intrase în remisie.

„Mila s-a întors către mine și mi-a spus că vrea să îi trimită lui Kate o felicitare. Kate i-a arătat Milei atât de multă compasiune, grijă și sprijin, atât în timpul tratamentului, cât și după tratament, așa că a fost foarte emoționant să văd că, acum, se confruntă cu această boală”, a declarat Lynda Sneddon, mama Milei, conform presei de peste ocean.

 

Instagram: Getty Images, Profimedia Images

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni