• PRO TV
  • Milioane de euro din moșteniri și venituri proprii! Averea uriașă pe care o avea Kate Middleton înainte să devină soția Prințului William

Milioane de euro din moșteniri și venituri proprii! Averea uriașă pe care o avea Kate Middleton înainte să devină soția Prințului William

Milioane de euro din moșteniri și venituri proprii! Averea uriașă pe care o avea Kate Middleton înainte să devină soția Prințului William

După ce s-a aflat că este bolnavă de cancer, viața lui Kate Middleton a fost luat din nou la „puricat” de presa din întreaga lume, mai ales că ea ar urma să fie viitoarea regină a Marii Britanii, alături de soțul ei, Prințul William, care este moștenitor la tron, deci va ajunge rege.

Gallery

Pe lângă aspectele legate de relațiile pe care le-a avut în trecut, jurnaliștii din străinătate au vrut să afle și cât de bogată era Kate Middleton înainte să se căsătorească cu Prințul William. Iar surpriza a fost una destul de mare: viitoarea regină a Marii Britanii avea o avere uriașă!

Potrivit celor de la The Independent, Kate Middleton avea atât venituri proprii, cât și moșteniri, iar întreaga ei avere se ridica la 10 milioane de euro în momentul în care l-a cunoscut pe Prințul William.

Din câte se pare, ea a câștigat foarte mulți bani după ce a lucrat în lumea modei și după ce s-a ocupat de compania familiei. Provenind dintr-o familie potentă financiar, Kate Middleton a fost școlită la cele mai prestigioase instituții din Marea Britanie, astfel că, ținând cont de banii pe care îi avea și de studiile pe care le-a urmat, era aproape sigur că se va căsători cu un bărbat puternic.

După ce s-a căsătorit cu Prințul William, Kate Middleton a ajuns să conducă mai multe ONG-uri, printre care East Anglia’s Children’s Hospice și Action on Addiction și a încercat pe cât posibil să se implice în foarte multe acțiuni caritabile.

Alături de Prințul William, Kate Middleton a făcut trei copii, cel mai mare dintre aceștia fiind moștenitor direct la tron: George, în vârstă de zece ani, Charlotte, care are opt ani și Louis, în vârstă de cinci ani.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni