• PRO TV
  • Mesajul secret pe care Meghan Markle i l-a transmis lui Kate Middleton. Modul inedit prin care a făcut asta: "Știe să folosească… "

Mesajul secret pe care Meghan Markle i l-a transmis lui Kate Middleton. Modul inedit prin care a făcut asta: "Știe să folosească… "

Mesajul secret pe care Meghan Markle i l-a transmis lui Kate Middleton. Modul inedit prin care a făcut asta: "Știe să folosească… "

Ducesa de Sussex i-ar fi transmis un mesaj puternic lui Kate Middleton prin intermediul hainelor sale, potrivit unui expert în modă. Meghan Markle și-ar fi exprimat sentimentele în urma dezvăluirii diagnosticului de cancer al Prințesei de Wales.

Gallery

Ce mesaj i-a transmis Meghan Markle lui Kate Middleton?

Soția lui Harry a purtat recent o rochie excentrică în timpul vizitei sale la Spitalul pentru copii din Los Angeles, pe 21 martie. Dar nu numai că a purtat un ansamblu floral pentru a marca începutul primăverii, dar Meghan Markle ar fi putut, de asemenea, să îi "întindă o ramură de măslin" lui Kate Middleton, spun specialiștii.

Vizita lui Meghan la spitalul de copii vine după ce Prințesa de Wales a făcut public faptul că urmează o chimioterapie preventivă după ce a fost diagnosticată cu cancer.

"Familia regală este renumită pentru că își folosește hainele pentru a transmite mesaje subtile", a declarat editorul de modă Amber Graafland pentru "Fabulous". 

"Iar Meghan a învățat să își folosească hainele pentru a schimba perspectivele. Ducesa a transmis în mod clar un mesaj cu ansamblul ei floral", a dezvăluit ea.

Îmbrăcată într-o rochie cămașă cu flori Oscar de la Renta, cu mâneci lungi cu manșete, Meghan Markle a încercat să facă pace cu cumnata ei.

Potrivit lui Amber, actrița nu a încercat doar să le înveselească zilele copiilor cu florile ei. "Sinonime cu puritatea, optimismul și prietenia, florile reprezintă creșterea și înflorirea. Și, mai degrabă emoționant, florile simbolizează iertarea - ar putea Meghan să-i întindă o ramură de măslin cumnatei sale Kate?", a spus ea.

 Foto: Profimedia

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni