• PRO TV
  • Prințul Harry și Meghan Markle nu sunt „bineveniți” să o viziteze pe Kate Middleton în timp ce prințesa luptă cu boala și se concentrează pe recuperare

Prințul Harry și Meghan Markle nu sunt „bineveniți” să o viziteze pe Kate Middleton în timp ce prințesa luptă cu boala și se concentrează pe recuperare

Prințul Harry și Meghan Markle nu sunt „bineveniți” să o viziteze pe Kate Middleton în timp ce prințesa luptă cu boala și se concentrează pe recuperare

Prințul Harry este așteptat să viziteze Marea Britanie în luna mai pentru a participa la cea de-a zecea aniversare a Jocurilor Invictus. Nu se știe momentan dacă va fi însoțit de soția sa, Meghan Markle, însă toată lumea se întreabă dacă William și Kate vor accepta o întrevedere cu acesta.

Gallery

​Presa din UK scrie că Prințul William și soția sa, Kate Middleton, sunt reticenți cu privire la potențiala vizită a prințului Harry, invocând îngrijorări legate de potențiala „dramă” care ar veni la pachet cu vizita acestuia la palat.

William și Kate caută să își protejeze intimitatea în timp ce prințesa se luptă cu boala și se concentrează pe recuperarea ei.

„Catherine și William au fost foarte fermi: vor liniște și pace pentru ei și pentru copii. O vizită a lui Harry, cu toată drama pe care ar aduce-o, ar fi opusul acestui lucru”, a declarat o sursă din interiorul palatului, scrie The Daily Beast.

O altă sursă a declarat pentru publicație că William și Kate s-au împăcat cu ideea de a trăi fără Harry și sunt „mulțumiți să lase câinii să doarmă” (proverb englez folosit atunci când cineva nu vrea să vorbească despre o situație neplăcută pe care majoritatea oamenilor au uitat-o).

Prințul Harry și Meghan Markle, stabiliți de câțiva ani în SUA, nu au fost informați despre cancerul lui Kate Middleton înainte de anunțul public făcut de prințesa de Wales.

Harry și Meghan Markle au aflat de diagnosticul lui Kate de la televizor

Potrivit presei din UK, prințul Harry ar fi aflat de diagnosticul de cancer al lui Kate Middleton de la televizor.

„Se înțelege că diagnosticul de cancer al lui Kate nu a fost împărtășit în avans cu Harry și Meghan. (…) Mai multe surse confirmă că nu au existat astfel de conversații și se crede că Harry a aflat despre diagnosticul lui Kate de la televizor, în același timp cu publicul”, a relatat The Times UK, potrivit Page Six.

„Ei nu aveau nicio idee și au aflat vestea abia în același timp în care a aflat și restul lumii. Acest lucru arată daunele ireparabile pe care le-au provocat. Încrederea a fost distrusă, iar familia regală se distanțează de ei”, a declarat o persoană din interior potrivit sursei menționate mai sus.

La aflarea diagnosticului, prințul Harry și soția sa au publicat o scurtă declarație în care și-au arătat sprijinul pentru Kate Middleton.

„Ne dorim sănătate și vindecare pentru Kate și familie și sperăm să o poată face în pace și intimitate”, au declarat ducele și ducesa de Sussex.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni