• PRO TV
  • Cum ar fi aflat prințul Harry și Meghan Markle de diagnosticul de cancer al lui Kate Middleton: „Acest lucru arată daunele ireparabile pe care le-au provocat”

Cum ar fi aflat prințul Harry și Meghan Markle de diagnosticul de cancer al lui Kate Middleton: „Acest lucru arată daunele ireparabile pe care le-au provocat”

Cum ar fi aflat prințul Harry și Meghan Markle de diagnosticul de cancer al lui Kate Middleton: „Acest lucru arată daunele ireparabile pe care le-au provocat”

O lume întreagă este alături de prințesa de Wales după ce vineri, 22 martie, a postat un clip emoționant în care a mărturisit că are cancer și că a început ședințele de chimioterapie.

Gallery

​Despre diagnosticul crunt primit de Kate Middleton au știut doar cei apropiați, iar prințul Harry și cumnata Meghan Markle nu se numără printre ei.

Presa din UK scrie că prințul Harry ar fi aflat de diagnosticul de cancer al lui Kate Middleton de la televizor.

„Se înțelege că diagnosticul de cancer al lui Kate nu a fost împărtășit în avans cu Harry și Meghan. (…) Mai multe surse confirmă că nu au existat astfel de conversații și se crede că Harry a aflat despre diagnosticul lui Kate de la televizor, în același timp cu publicul”, a relatat The Times UK, potrivit Page Six.

„Ei nu aveau nicio idee și au aflat vestea abia în același timp în care a aflat și restul lumii. Acest lucru arată daunele ireparabile pe care le-au provocat. Încrederea a fost distrusă, iar familia regală se distanțează de ei”, a declarat o persoană din interior potrivit sursei menționate mai sus.

La aflarea diagnosticului, prințul Harry și soția sa au publicat o scurtă declarație în care și-au arătat sprijinul pentru Kate Middleton.

„Ne dorim sănătate și vindecare pentru Kate și familie și sperăm să o poată face în pace și intimitate”, au declarat ducele și ducesa de Sussex.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni