• PRO TV
  • Starea lui Kate Middleton se înrăutățește. Prințesa a fost diagnosticată cu o încă o afecțiune, veștile nu sunt deloc bune

Starea lui Kate Middleton se înrăutățește. Prințesa a fost diagnosticată cu o încă o afecțiune, veștile nu sunt deloc bune

Starea lui Kate Middleton se înrăutățește. Prințesa a fost diagnosticată cu o încă o afecțiune, veștile nu sunt deloc bune

Veștile nu sunt deloc bune despre starea Prințesei de Wales. Conform apropiaților, Kate Middleton a primit încă un diagnostic crunt din partea medicilor.

Gallery

Se pare că soția prințului William se confruntă acum cu o nouă afecțiune, iar starea ei psihică nu este una deloc bună.

Familia regală britanică trece prin cele mai grele momente în această perioadă după ce regele Charles și Kate Middleton au fost diagnosticați cu cancer. Dacă în trecut în familia regală au mai existat conflicte în ceea ce privește banii, infidelități sau alte probleme, de această dată este vorba despre boli grave, iar viitorul monarhiei britanice se află într-un moment de incertitudine.

În fața acestei situații, au fost declanșate o serie de pregătiri și discuții despre posibilele scenarii care ar putea apărea în viitorul apropiat.

Potrivit unor surse apropiate familiei regale britanice,  Kate Middleton se confruntă cu o "anxietate intensă", provocată atât de boala de care suferă, dar și de faptul că va trebuie să își asume un rol mult mai important în monarhie, după ce regele Charles a fost diagnosticat cu cancer.

De când și-a anunțat public diagnosticul de cancer în februarie, monarhul în vârstă de 75 de ani a fost nevoit să își reducă semnificativ programul regal și și-a asumat mai puține angajamente publice, ceea ce a dus la o redistribuire a responsabilităților între membrii familiei sale și a generat speculații cu privire la o eventuală succesiune la tron.

"Vestea cancerului regelui Charles le-a dat o stare de anxietate profundă prințului William și lui Kate în ceea ce privește perspectiva urcării lor pe tron", a declarat pentru Mirror Tina Brown, fost editor al Vanity Fair.

"Perspectiva aceasta, mi s-a spus, le provoacă o anxietate intensă", a adăugat ea. Pentru Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, ideea de a deveni regină alături de William adaugă o povară în plus la situația ei. Se așteaptă ca ea să își asume un număr mai mare de angajamente oficiale și o presiune constantă asupra rolului ei în monarhie, ceea ce se adaugă la anxietatea ei cu privire la viitor.

Probleme de sănătate mintală în rândul membrilor familiei regale internaționale

Situația lui Kate Middleton nu este unică în lumea regalității. În ultimii ani, mai multe prințese s-au confruntat cu probleme de sănătate mintală. De exemplu, Prințesa Charlène de Monaco a suferit o depresie în timpul sarcinii și a fost internată într-o clinică de sănătate mintală după ce era cât pe ce să-și piardă viața din cauza unei infecții severe la ureche, nas și gât, în timp ce Prințesa Mette-Marit a Norvegiei s-a luptat cu anxietatea legată de frica de zbor.

În familia imperială a Japoniei, au existat cazuri și mai pronunțate de probleme de sănătate mintală în rândul prințeselor. Prințesa Masako a suferit de depresie severă timp de decenii, atribuită presiunilor de a concepe un fiu. Prințesa Mako, pe de altă parte, se confruntă cu o tulburare de stres post-traumatic din cauza mediatizării intense a relației sale cu un om de rând, ceea ce a dus la o viață mai discretă în străinătate. Și, bineînțeles, nu o putem uita pe mereu iconica Prințesă Diana, care s-a luptat cu tulburări alimentare și probleme de sănătate mintală în urma căsătoriei cu Prințul Charles și a presiunii mediatice constante la care a fost supusă.

 Sursa foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni