• PRO TV
  • Previziuni despre Camilla în luna iulie a acestui an. Astrologul Prințesei Diana, care a prezis boala Regelui Charles: „Răsplata vine”

Previziuni despre Camilla în luna iulie a acestui an. Astrologul Prințesei Diana, care a prezis boala Regelui Charles: „Răsplata vine”

Previziuni despre Camilla în luna iulie a acestui an. Astrologul Prințesei Diana, care a prezis boala Regelui Charles: „Răsplata vine”

Familia regală din Marea Britanie a fost lovită în acest an de mai multe vești neplăcute care îi au în centrul atenției chiar pe Regele Charles și pe Kate Middleton, soția prințului moștenitor William.

Gallery

Din păcate, atât Regele Charles, cât și Kate Middleton au cancer, iar acum urmează tratamente pentru a se vindeca. Potrivit presei din străinătate, cel puțin o persoană ar fi prezis necazurile care au lovit familia regală.

Debbie Frank, cunoscută drept astrologul Prințesei Diana, care i-a fost prietenă foarte bună între 1989 și 1997, a anunțat încă de anul trecut că Regele Charles va trece printr-o cumpănă.

„Problemele de sănătate ar putea fi o prioritate pentru Charles și Camilla. Ei vor dori să-și păstreze energia pentru ceea ce este cu adevărat important și să reducă rutina și vizitele regale în străinătate, bazându-se poate mai mult pe membrii mai tineri ai familiei regale”, afirma în 2023, pentru Hello Magazine, Debbie Frank.

Astrologul Prințesei Diana a făcut unele previziuni și despre Camilla, soția regelui Charles, despre care a afirmat că, deși luna martie a fost una grea, în luna iulie Regina va avea mai multe bucurii.

„Regina Camilla se pregătește cu seriozitate pentru mai multe îndatoriri regale. Martie este o lună cu muncă grea, cu Saturn sever care o pune la încercare, dar răsplata ei vine în iulie, care este plină de bucurie”, a spus Debbie Frank.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni