• PRO TV
  • Kate Middleton, gest înduioșător de ziua prințului Louis. Ce surpriză are pentru cel mic, la împlinirea vârstei de 6 ani

Kate Middleton, gest înduioșător de ziua prințului Louis. Ce surpriză are pentru cel mic, la împlinirea vârstei de 6 ani

Kate Middleton, gest înduioșător de ziua prințului Louis. Ce surpriză are pentru cel mic, la împlinirea vârstei de  6 ani

Pe 23 aprilie, cel mai tânăr membru al familiei prințului de Wales împlinește șase, iar mama lui a dezvăluit în trecut care este tradiția pe care o respectă pentru a marca această aniversare deosebită.

Prințul și Prințesa de Wales au un motiv de sărbătoare mâine - cel mai mic copil își serbează ziua de naștere.
Prințul Louis împlinește șase, iar părinții și cei din familie s-au asigurat că are parte de cea mai fericită petrecere. De altfel, mama lui, Kate Middleton, a dezvăluit o dată ce tradiție adorabilă repectă când unul dintre cei mici este sărbătorit.

Gallery

Aceasta vorbit, într-o ediție specială a emisiunii culinare cu Mary Berry de pe BBC, că adoră să pregătească tort pentru micii sărbătoriți ai familie. ”Îmi place să fac torturi. A devenit un fel de tradiție să stau trează până la miezul nopții cu o cantitate mult prea mare de compoziție și glazură... întotdeauna îmi iese prea mult. Dar ador pur și simplu”.

Louis este al patrulea în linia moștenirii la tron și s-a născut de Sfântul Gheorghe - pe 23 aprilie - în 2018, în aripa privată a spitalului St Mary din Paddington, Londra. A fost botezat Louis Arthur Charles, la 11 săptămâni, de arhiepiscopul de Canterbury Justin Welby, la capela regală de la Palatul St James, în prezența familiei și a prietenilor.

Louis urmează cursurile școlii private Lambrook din Berkshire, alături de frații lui, Prințul George și Prințesa Charlotte și recent s-a întors la școală după vacanța de Paște. Chiar înainte de sărbătoare, mama lui, Kate Middleton, a dezvăluit că urmează tratament pentru cancer într-un video emoționant.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni