• PRO TV
  • Afecțiunile mai puțin obișnuite cu care se confruntă membrii Familiei Regale. Aceștia au unele probleme de sănătate de-a dreptul bizare

Afecțiunile mai puțin obișnuite cu care se confruntă membrii Familiei Regale. Aceștia au unele probleme de sănătate de-a dreptul bizare

Afecțiunile mai puțin obișnuite cu care se confruntă membrii Familiei Regale. Aceștia au unele probleme de sănătate de-a dreptul bizare

În decursul acestui an, Kate Middleton și regele Charles al III-lea au anunțat că suferă de cancer, veste care a luat prin surprindere pe toată lumea. Însă, și alți membrii ai Familiei Regale se confruntă cu unele afecțiuni, chiar dacă nu sunt atât de serioase.

Gallery

Membrii Familiei Regale se confruntă cu alergii mai puțin cunoscute, care le afectează, într-o anumită măsură, sănătatea. Regina Elisabeta a II-a se numără și ea printre persoanele care au întâmpinat astfel de dificultăți.

De ce alergii suferă membrii Familiei Regale

Regina Elisabeta a II-a era alergică la pisici, acesta fiind și motivul pentru care animalul ei de companie a fost câinele. Aceasta iubea rasa Corgi și se estimează că, de-a lungul vieții, a avut 30 de câini din această rasă.

Citește și:

​Kate Middleton, pe de altă parte, a dezvăluit că este alergică la cai, atunci când a fost întrebată de ce nu a jucat și ea polo, așa cum a făcut prințul William. Camilla, regina Regatului Unit, nu a scăpat nici ea de alergii. Aceasta se confruntă cu febra fânului, care se manifestă prin înroșirea ochilor din cauza polenului din aer.

Copiii lui Kate Middleton sunt pregătiți pentru moartea ei

După ce  aflat că suferă de cancer, Kate Middleton nu a început doar tratamentul împotriva bolii, ci a început să se preocupe și de modul în care copiii ei urmau să primească vestea. Prin urmare, a găsit o modalitate potrivită prin care să le dea vestea și, de asemenea, a decis ca un psiholog să îi pregătească, în cazul în care nu va câștiga lupta cu boala.

Citește și:

​În urmă cu aproximativ 27 de ani, atunci când prințesa Diana a murit în accidentul rutier din Franța, Harry și William au fost extrem de afectați, deoarece aveau o vârstă extrem de fragedă și informația a fost greu de procesat.

Familia Regală a învățat din această greșeală și a început să îi pregătească pe cei mici, în cazul în care mama lor va fi răpusă de boală.

 

Sursa foto: Getty Images, Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni