• PRO TV
  • Prima veste bună despre Kate Middleton. Semnul care arată că prințesa se vindecă de cancer

Prima veste bună despre Kate Middleton. Semnul care arată că prințesa se vindecă de cancer

Prima veste bună despre Kate Middleton. Semnul care arată că prințesa se vindecă de cancer

Recuperarea Prințesei de Wales pare să fie pe drumul cel bun, în timp ce își continuă tratamentul și recuperarea acasă, în Windsor, după ce a fost diagnosticată cu cancer în luna martie.

Gallery

​De la începutul anului, prințul William și-a modificat agenda în ceea ce privește îndatoririle publice pentru a fi alături de soția sa și cei trei copii: prințul George, în vârstă de zece ani, prințesa Charlotte, în vârstă de nouă ani, și prințul Louis, în vârstă de șase ani.

Se pare că acum vin și primele vești bune în ceea ce privește starea de sănătate a lui Kate. Primul semn că recuperarea prințesei merge bine este acela că William va participa la două evenimente publice, care îl vor face să părăsească Windsor pentru o noapte. Aceasta decizie, spun experții regali, ne duce astfel la gândul că prințesa se simte mult mai bine, astfel că William are curajul să lipsească de acasă.

„Dorința lui de a petrece o noapte departe de casă este cel mai bun indicator de până acum că Prințesa de Wales e pe calea cea bună, că se vindecă”, spune un celebru editor regal, pentru presa străină.

Joi, viitorul rege al Marii Britanii va face prima sa vizită oficială în Cornwall și în Insulele Scilly de când a devenit Duce de Cornwall.

În prima parte a călătoriei sale, William va vizita locul unde va fi construit primul proiect de locuințe pentru persoanele fără adăpost din Ducatul de Cornwall, în Nansleden, Newquay. Proiectul, realizat alături de organizația caritabilă St Petrocs din Cornwall, va oferi 24 de locuințe cu sprijin global pentru persoanele fără adăpost.

Prințul de Wales va avea mai multe angajamente publice

El va vizita apoi plaja Fistral Beach, unde se va întâlni cu organizațiile care au grijă de ea.

Vineri, prințul Wiliam se va deplasa în Insulele Scilly, în portul St Mary's, care este administrat de Ducat și care se ocupă de pasageri și nave. El va petrece timp cu operatorii portuari înainte de a face o vizită la spitalul comunitar St Mary's.

De asemenea, Prințul de Wales va efectua mai multe angajamente înainte ca copiii săi să intre în vacanța de vară în iulie și august.

Potrivit cotidianului The Times, prințul William intenționează să "își mărească agenda de angajamente publice în următoarele două luni".

Actualizările privind starea de sănătate a prințesei Kate au fost rare de când aceasta a anunțat că face chimioterapie preventivă în luna martie. La acea vreme, Kate a făcut apel la  timp, spațiu și intimitate" în timp ce-și finalizează tratamentul.

De atunci, prințul William a oferit mici informații despre Kate în timpul puținelor sale angajamente publice, asigurând pe toată lumea că "are grijă" de prințesă. Săptămâna trecută, William a fost întrebat despre starea lui Kate și a copiilor lor, la care, el a răspuns liniștitor: "Toți sunt bine".

Sursa foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni