• PRO TV
  • Prințul Harry se întoarce în Marea Britanie fără Meghan Markle. Este prima întâlnire cu familia regală după ce Kate Middleton a anunțat că are cancer

Prințul Harry se întoarce în Marea Britanie fără Meghan Markle. Este prima întâlnire cu familia regală după ce Kate Middleton a anunțat că are cancer

Prințul Harry se întoarce în Marea Britanie fără Meghan Markle. Este prima întâlnire cu familia regală după ce Kate Middleton a anunțat că are cancer

Prințul Harry va reveni în Marea Britanie în doar câteva zile pentru a 10-a aniversare a Jocurilor Invictus, dar Meghan nu este așteptată să participe la acest eveniment.

Gallery

​Un purtător de cuvânt al Invictus Games a confirmat că ducele va ajunge în Marea Britanie miercuri, 8 mai.

Evenimentul, care fi va fi unul plin de vedete marchează un deceniu de la inaugurarea Jocurilor Invictus de la Londra, în 2014.

Harry, în vârstă de 39 de ani, va sărbători impactul pe care sportul îl poate avea asupra vieții oamenilor și va onora această ocazie cu o lectură specială.

Va fi pentru prima dată când va veni în Marea Britanie de când prințesa Kate a anunțat că urmează un tratament pentru cancer, la 22 martie.

Cu toate acestea, nu a fost confirmată încă prezența soției Meghan, alături de copiii lor Archie și Lilibet.

Ziua de naștere a lui Archie are loc cu doar două zile înainte și va marca aceeași zi cu prima aniversare a încoronării Regelui Carol, pe 6 mai.

Meghan nu a mai fost în Marea Britanie de la funeraliile reginei Elisabeta a II-a

Meghan, în vârstă de 42 de ani, s-a alăturat lui Harry la jocurile sale din Toronto, Sydney, Haga și Dusseldorf - și la petrecerea de lansare de un an din Vancouver.

Cu toate acestea, ea nu a mai fost văzută în Marea Britanie de când a participat la funeraliile reginei Elisabeta a II-a în septembrie 2022.

Ea a refuzat o invitație la încoronarea regelui, deoarece tot atunci a avut loc cu cea de-a patra aniversare a lui Archie.

După ce Regele Charles a anunțat că este suficient de sănătos pentru a se întoarce la sarcinile publice, ar putea avea loc o petrecere fastuoasă în aer liber.

Prințul William, în vârstă de 41 de ani, ar putea, de asemenea, să apară la prima dintre cele două petreceri din grădina palatului, iar Ducele și Ducesa de Edinburgh și Prințesa Anne sunt, de asemenea, posibili invitați de marcă.

Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, care urmează un tratament împotriva cancerului, nu va participa nici la acest eveniment.

Sursa foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni