• PRO TV
  • Meghan Markle, gest șocant în public. Ce a putut să îi facă unei femei care a vrut să se pozeze cu prințul Harry: "Nepoliticoasă"

Meghan Markle, gest șocant în public. Ce a putut să îi facă unei femei care a vrut să se pozeze cu prințul Harry: "Nepoliticoasă"

Meghan Markle, gest șocant în public. Ce a putut să îi facă unei femei care a vrut să se pozeze cu prințul Harry: "Nepoliticoasă"

Meghan Markle a devenit din nou ținta criticilor pe rețelele de socializare după ce a uimit pe toată lumea cu gestul pe care l-a făcut față de o femeie care și-a dorit să facă o fotografie cu soțul său, prințul Harry.

Gallery

Ducesa de Sussex și prințul Harry au găzduit un meci de polo caritabil organizat la Grand Champions Polo Club din Wellington (Florida, SUA).

Ducesa de Sussex s-a numărat printre cei care au înmânat premiul și a pozat cu echipa câștigătoare, printre ai cărei jucători se numără și soțul ei, Prințul Harry. Cu toate acestea, atunci când ceilalți invitați de marcă au urcat pe scenă pentru a fi și ei fotografiați, a existat un moment stânjenitor, deoarece Ducesa de Sussex a părut să o împiedice pe Sophie Chandauka, membră a echipei de conducere a organizației caritabile fondate de prinț, să se pozeze cu el.

În momentul în care femeia a încercat să se așeze lângă Harry, Meghan i-a spus rapid, cu un zâmbet nervos și gesturi stângace, să se așeze la stânga ei.

Internauții au taxat-o pe Meghan pentru gestul său. Unii chiar au numit-o pe "nepoliticoasă" și "nesigură de soțul ei" pentru atitudinea sa. "Meghan ar fi putut să se dea la o parte și să o lase pe doamna să stea lângă ea, dar Meghan se gândește doar la ea și la ceea ce vrea ea. Îi este teamă că va fugi", a spus unul dintre utilizatorii Instagram.

Foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni