• PRO TV
  • Ce a putut să spună Regele Charles despre Meghan Markle. Comentariul l-a înfuriat la culme pe fiul său Harry

Ce a putut să spună Regele Charles despre Meghan Markle. Comentariul l-a înfuriat la culme pe fiul său Harry

Ce a putut să spună Regele Charles despre Meghan Markle. Comentariul l-a înfuriat la culme pe fiul său Harry

Se pare că Prințul Harry ar avea mai multe motive să fie furios pe tatăl său și pe monarhie. Recent, au ieșit la iveală noi informații despre cauzele care au dus la un conflict uriaș între Regele Charles și fiul său Harry.

Gallery

Potrivit noilor dezvăluiri, monarhul ar fi făcut un comentariu acid la adresa lui Meghan Markle, lucru care l-a înfuriat teribil pe prințul Harry.

Se pare că tensiunea încă mocnește în familia regală, chiar dacă prințul Harry se pregătește să revină în Marea Britanie, pentru a participa la cea de-a zecea aniversare a Jocurilor Invictus fără Meghan Markle.

Vizita sa vine într-un context destul de dificil, după ce Kate Middleton și Regele Charles au fost diagnosticați cu cancer. Odată cu apropierea acestei vizite, apar de asemenea și noi informații surprinzătoare despre motivele care au dus la tensiuni între prințul Harry și tatăl său.

Ce a spus regele despre Meghan Markle?

Scriitorul Robert Jobson a făcut mărturisiri despre un episod foarte tensionant care a avut loc între Harry și Regele Charles în timpul unei întâlniri ce a avut loc înainte ca prințul să se căsătorească cu Meghan Markle.

Se pare că, la acel moment, Ducele de Sussex plănuia să își informeze tatăl despre intențiile sale de a se căsători cu Meghan. Înainte ca Harry să aibă această întâlnire cu tatăl său, prințul William îl înștiințase pe monarh despre intențiile fratelui său și chiar îl întrebase pe Harry dacă este sigur de această logodnă, dându-i astfel o ultimă șansă să se răzgândească în privința căsătoriei cu Meghan.

Nu a vrut să o plătească pe Meghan Markle!

Cea mai mare problemă a apărut atunci când Charles i-a spus lui Harry că s-ar putea să nu o poată susține financiar pe Meghan din cauza responsabilităților sale față de Camilla, William, Kate și copiii lor din viitor. Se pare că regele ar fi afirmat că "nu și-ar putea permite să o plătească pe Meghan în viitor". Acest comentariu l-ar fi înfuriat la culme pe Harry.

El s-a simțit foarte jignit de aceste afirmații, iar de atunci relația sa cu Regele Charles s-a deteriorat. În cartea sa, Robert Jobson spune că Harry credea că fratele său William o dezaproba pe Meghan și vedea relația lor ca pe o "afacere". Așa că, din acel moment, au început luptele între cele două părți, ceea ce a dus la decizia celor doi de a părăsi familia regală.

Sursa foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni