• PRO TV
  • Prințul Harry își dorește o întâlnire urgentă cu fratele său William. Tensiune maximă. Vom asista la marea împăcare?

Prințul Harry își dorește o întâlnire urgentă cu fratele său William. Tensiune maximă. Vom asista la marea împăcare?

Prințul Harry își dorește o întâlnire urgentă cu fratele său William. Tensiune maximă. Vom asista la marea împăcare?

Prințul Harry este așteptat să se întoarcă în Marea Britanie în luna mai pentru o vizită și, potrivit unui expert regal, vrea să aibă neapărat o întâlnire cu fratele său, prințul William.

Gallery

Prințul Harry vrea cu disperare să-l "recâștige" pe prințul William, după ce a aflat că Prințesa de Wales are cancer.

Ducele de Sussex își dorește o întâlnire urgentă cu William în timpul călătoriei sale în Marea Britanie. Harry "știe că nu va fi ușor", dar este hotărât să își recapete familia.

Săptămâna trecută, Kate a dezvăluit că urmează un tratament împotriva cancerului, după ce medicii au descoperit în urma testelor de după operația abdominală că are cancer.

Se așteaptă ca Ducele de Sussex să se întoarcă în Marea Britanie în luna mai pentru o celebrare a Jocurilor Invictus, iar o întâlnire privată între cei doi frați ar putea avea loc.

Acest lucru vine după ce s-a confirmat că Regele Charles va participa la slujba de Paște din acest weekend alături de Regina Camilla, într-o "demonstrație de unitate", însă Kate nu va fi prezentă.

Recent, monarhul a fost văzut în drum spre Londra, după ce a părăsit Windsor. Purtând un costum gri elegant, Charles a salutat oamenii de la Clarence House.

Palatul Buckingham a declarat că Charles, Camilla și alți membri ai familiei regale vor fi prezenți la slujba de Paște de la Castelul Windsor în weekend.

Meghan Markle l-ar încuraja pe prințul Harry să ia legătura cu fratele William

După ce au transmis un mesaj scurt la aflarea veștii că Kate are cancer, Meghan și Harry fac tot posibilul pentru a se împăca cu familia regală.

Expertul regal și autorul Tom Quinn a spus pentru The Mirror că "Meghan îl încurajează pe Harry să ia legătura cu familia sa, pentru că vrea să arate cât de înțelegătoare este față de Kate și William, în ciuda dificultăților lor din trecut.

Prințul William refuză orice contact cu fratele său

Fostul majordom al prințesei Diana a afirmat că aceasta ar fi "devastată" de situația dintre prințul William și Harry.

Paul Burrell a declarat că cei doi frați sunt mai înstrăinați ca niciodată, iar prințul William a pus o barieră între el și fratele său mai mic.

Prințul William "a răspuns" la mesajul de susținere al fratelui său înstrăinat în urma diagnosticului de cancer al lui Kate.

Prințul de Wales, care nu mai vorbește cu prințul Harry de mai multe luni, i-ar fi transmis un răspuns acestuia, însă potrivit ziarului britanic The Mirror, nu a fost un schimb deosebit de prietenos, William ar fi optat pentru un ton "cald și informal".

"Harry și Meghan au fost în contact cu William, dar mesajul lor privat a fost pur și simplu unul de compasiune și nu a inclus nicio sugestie ca frații să se împace și să lase trecutul să fie trecut sau ca Harry să zboare în curând înapoi în Marea Britanie", a declarat pentru publicație autorul regal Tom Quinn.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni