• PRO TV
  • Prințul Harry și Meghan Markle, mai bogați decât s-ar fi crezut! Averea incredibilă pe care o dețin după ce au renunțat la rolurile de membri ai familiei regale

Prințul Harry și Meghan Markle, mai bogați decât s-ar fi crezut! Averea incredibilă pe care o dețin după ce au renunțat la rolurile de membri ai familiei regale

Prințul Harry și Meghan Markle, mai bogați decât s-ar fi crezut! Averea incredibilă pe care o dețin după ce au renunțat la rolurile de membri ai familiei regale

În anul 2020, Harry și soția sa, Meghan Markle, au renunțat la îndatoririle regale și s-au mutat în California. Chiar dacă nu mai primesc bani de la Regele Charles, cei doi au o avere de-a dreptul impresionantă.

Gallery

​Prințul Harry și Meghan Markle s-au retras din rolurile lor ca membri seniori ai familiei regale în urmă cu mai mult timp, iar acum locuiesc în Califorinia, Statele Unite ale Americii, într-un conac care valorează nu mai puțin de 14 milioane de dolari.

La scurt timp după ce au părăsit Marea Britanie, cei doi au semnat cu una dintre cele mai mari companii de streaming din lume, acord evaluat la 100 de milioane de dolari. Un alt proiect semnat cu Penguin Random House le-a adus 20 de milioane de dolari, iar altul cu Spotify încă 25 de milioane de dolari. Potrivit playtech.ro, cei doi ar avea o avere estimată la 60 de milioane de dolari.

Prințul Harry și Meghan Markle nu se vor mai putea întoarce la viața regală

Jurnalistul și comentatorul regal Lee Cohen a spus, pentru express.co.uk, că Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, nu se vor mai putea întoarce în familia regală, „având în vedere atacurile lor impardonabile, trădările și comportamentul lor îngrozitor”.

„Ei [Harry și Meghan] sunt complet nedemni de încredere și au arătat că nu sunt potriviți pentru serviciul regal.

Având în vedere atacurile lor impardonabile, trădările și comportamentul lor îngrozitor față de Familia Regală, probabil că soții Sussex nu vor fi niciodată – și nu ar trebui să fie niciodată – primiți înapoi în serviciul regal ca și cuplu.

Nu contează cât de mică este banca de rezerve pentru membrii familiei regale disponibile care lucrează.Sunt complet nedemni de încredere și au demonstrat că nu sunt potriviți pentru serviciul regal”, a spus jurnalistul pentru sursa menționată mai sus.

Foto: Getty, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni