• PRO TV
  • Prințul Harry, decis să îngroape securea războiului! Fiul cel mic al Regelui Charles vrea să se împace cu tatăl său, după ce a aflat că este bolnav de cancer

Prințul Harry, decis să îngroape securea războiului! Fiul cel mic al Regelui Charles vrea să se împace cu tatăl său, după ce a aflat că este bolnav de cancer

Prințul Harry, decis să îngroape securea războiului! Fiul cel mic al Regelui Charles vrea să se împace cu tatăl său, după ce a aflat că este bolnav de cancer

Vestea că Regele Charles al III-lea suferă de cancer nu l-a lăsat indiferent pe Prințul Harry, care a decis să se împace cu tatăl său. După anunțarea publică a diagnosticului, acesta a mers în Anglia, unde au petrecut timp împreună.

 

Gallery

​Prințul Harry a fost dat peste cap de vestea că Regele Charles este bolnav de cancer și vrea să repare relația dintre ei. Prin urmare, a planificat mai multe călătorii pe care urmează să le facă în Regatul Unit.

Prințul Harry vrea să se împace cu Regele Charles

Cancerul de care suferă Regele Charles al III-lea a fost reperat în timpul unei operații la prostată, la începutul acestei luni. După doar câteva zile de la primirea diagnosticului, acesta a început tratamentul, iar Prințul Harry a luat o decizie surprinzătoare.

Timp de patru ani, după ce s-a mutat din Anglia în Statele Unite ale Americii, Prințul Harry a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare la adresa tatălui acestuia, dar și a celorlalți membri ai Familiei Regale, aducându-le acuzații rasiale și nu numai.

Acum, după ce Regele Charles s-a îmbolnăvit, Prințul Harry a decis să repare situația tensionată dintre ei și să petreacă mai mult timp împreună, atât timp cât amândoi își permit. Îmi iubesc familia și sunt recunoscător că am avut ocazia să călătoresc și să petrec timp cu tatăl meu”, a spus acesta, în cadrul unei emisiuni difuzate pe canalul ABC.

Prințul Harry este convins că se vor putea împăca

Moderatorul emisiunii l-a întrebat pe Harry ce crede despre posibilitatea de a se împăca, ținând cont de toate momentele tensionate prin care au trecut. Răspunsul acestuia a fost unul afirmativ, fiind convins că lucrurile prin care au trecut îi vor ajuta să se apropie.

„Absolut, da! Cred că este posibil. Am observat în multe familii cum adversităţile le pot uni chiar şi mai mult. Am alte călătorii planificate care mă vor duce prin Marea Britanie sau înapoi acolo, aşa că intenţionez să profit de ocazie, pentru a petrece timp cu familia”, a mai spus mezinul Prințesei Diana.

 

Sursa foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni