• PRO TV
  • Nu se uită la bani când vine vorba de haine! Meghan Markle, apariție de mii de euro la un eveniment sportiv din Canada

Nu se uită la bani când vine vorba de haine! Meghan Markle, apariție de mii de euro la un eveniment sportiv din Canada

Nu se uită la bani când vine vorba de haine! Meghan Markle, apariție de mii de euro la un eveniment sportiv din Canada

Meghan Markle a cheltuit o avere pe haine în vremea în care era ducesă, însă lucrurile nu s-au schimbat de când s-a mutat peste Ocean. Soția lui Harry a fost în centrul atenției la un eveniment legat de Jocurile Invictus.

Gallery

​Fosta actriță l-a însoțit pe Harry la o tabără de iarnă din cadrul Invictus Games, organizată la Vancouver. Cuplul a luat parte la antrenamentul de curling, iar Harry și-a etalat veleitățile de sportiv, în timp ce soția sa l-a aplaudat mândră.

Cum era de așteptat, toți ochii au fost ațintiți asupra lui Meghan Markle. Nevasta lui Harry și-a făcut apariția într-o capă superbă, de culoare camel, o creație a brandului Sentaler, care costă 1.295 de lire sterline (circa 1.500 de euro), scrie Mirror. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Fosta vedetă din Suits a optat pentru un pulover Bleusalt de 250 de lire sterline și o pereche de mănuși MaxMara de 325 de lire sterline.

Pentru acest eveniment, potrivit sursei menționate mai sus, Meghan Markle a purtat haine în valoare 8.000 de lire sterline (aproximativ 9.350 de euro), stârnind indignarea internauților.

„Cine a plătit pentru acest lux?”, a scris un utilizator social media, în timp ce alții au reclamat faptul că Meghan ar avea o întreagă echipă în spate, de la stilist până la hair-stylist.

Au fost și fani care au sărit în apărarea lui Meghan. „Ea plătește pentru hainele ei”, „Știi că este o femeie cu gusturi deosebite dacă își poate aranja singură hainele fără ajutorul nimănui. La ce altceva te poți aștepta de la creatoarea The Tig?”, „Nu călătorește cu un hair-stylist la Jocurile Invictus. Meghan își aranjează singură părul”,  „Nu are nevoie de un stilist. Arată fantastic”.

 Fotografii: Getty Images

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni