• PRO TV
  • Regele Charles și prințul Harry, întâlnire față în față! Ce s-ar putea întâmpla în spatele ușilor închise: "Nu se știe dacă va avea o primire călduroasă"

Regele Charles și prințul Harry, întâlnire față în față! Ce s-ar putea întâmpla în spatele ușilor închise: "Nu se știe dacă va avea o primire călduroasă"

Regele Charles și prințul Harry, întâlnire față în față! Ce s-ar putea întâmpla în spatele ușilor închise: "Nu se știe dacă va avea o primire călduroasă"

Regele Charles a „lăsat ușa deschisă” pentru o întâlnire față în față cu Harry, chiar dacă relația lor nu mai este una foarte apropiată, după ce fiul său a decis să părăsească familia regală.

Gallery

Ducele, în vârstă de 39 de ani, se va întoarce în Marea Britanie în câteva zile pentru cea de-a 10-a aniversare a Jocurilor Invictus - și va dori „fără îndoială” să se întâlnească cu tatăl său.

Un purtător de cuvânt al Jocurilor Invictus a confirmat că Harry va sosi miercuri, 8 mai, la slujba de mulțumire de la Catedrala St Paul.

Se împlinește un deceniu de la inaugurarea Jocurilor Invictus de la Londra, în 2014, care a evidențiat valoarea pe care sportul o poate avea în viața oamenilor.

Această călătorie peste ocean va fi prima pe care prințul Harry o va face în Marea Britanie de când prințesa Kate a anunțat că urmează un tratament pentru cancer.

Cu toate acestea, nu a fost confirmată încă prezența soției Meghan, alături de copiii lor Archie și Lilibet.

Comentatorul regal Richard Fitzwilliams a declarat: „Nu am crezut niciodată că Meghan va veni aici din cauza ostilității cu care este întâmpinata, dar trebuie să subliniem că este evident din sondajele de opinie.

Meghan Markle i s-a alăturat prințului Harry la jocurile sale din Toronto, Sydney, Haga și Dusseldorf - și la petrecerea de lansare de un an de la Vancouver.

Cu toate acestea, ea nu a mai fost văzută în Marea Britanie de când a participat la funeraliile reginei Elisabeta a II-a în septembrie 2022.

Despre posibilitatea ca ducele și Regele Charles să se întâlnească față în față, expertul regal a spus:

„Regele a ținut întotdeauna ușa deschisă pentru Harry, dar asta nu înseamnă neapărat că ar avea parte invariabil de o primire călduroasă”, a continuat dl Fitzwilliams.

Ce spune expertul regal despre o împăcare între Harry și William?

Cu toate acestea, o reconciliere între Harry și Prințul și Prințesa de Wales ar putea fi o altă poveste.

Expertul regal a declarat: „Nu știm, dar Catherine primește un tratament preventiv pentru cancer și nu există nicio îndoială că este o perioadă foarte, foarte dificilă pentru ea și este foarte puțin probabil ca ea să își dorească vizitatori, indiferent de intenție.

„William are o ruptură foarte profundă cu el și nu văd ca aceasta să se rezolve instantaneu.

Familia Sussex nu are încredere în familia regală”.”

Fitzwilliams a adăugat: „Meghan este toxică.

„Nu spun că soții Sussex ar lansa atacuri la adresa Familiei Regale în astfel de momente.

„Dar ceea ce este foarte, foarte clar este că, dacă vor să construiască încrederea, au un drum lung de parcurs”.

Cearta celor doi frați ar fi frânt inima prințesei Diana, spun experții regali.

„Erau foarte, foarte apropiați. Și asta este ceea ce face atât de trist faptul că acum sunt atât de îndepărtați", a spus el.

„Harry a fost crescut ca un membru al familiei regale.

„El știe asta. Iar în ceea ce privește repararea relației, o boală gravă schimbă totul.

„Speranța mea este că el va căuta cu siguranță să repare lucrurile cu tatăl său și bănuiesc că orice lucru cu William și Catherine va dura mult, mult mai mult.

„Dar nu știm, familia Sussex ne-a surprins din când în când în trecut. Cine știe.”

Sursa foto: Getty 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni