• PRO TV
  • Secretele care ar putea distruge imaginea regelui Charles și a prințului William. Harry susține că deține informații care ar putea șoca pe toată lumea: "Nu cred că m-ar ierta vreodată"

Secretele care ar putea distruge imaginea regelui Charles și a prințului William. Harry susține că deține informații care ar putea șoca pe toată lumea: "Nu cred că m-ar ierta vreodată"

Secretele care ar putea distruge imaginea regelui Charles și a prințului William. Harry susține că deține informații care ar putea șoca pe toată lumea: "Nu cred că m-ar ierta vreodată"

Prințul Harry ar putea dezvălui cele mai intime secrete despre fratele și tatăl său, regele Charles. Acest gest i-ar putea distruge complet relația cu familia sa.

Gallery

Noile informații ar putea fi dezvăluite de prințul Harry în cea de-a doua carte pe care ar urma să o lanseze. Deși a divulgat deja câteva secrete ale familiei regale în cartea sa Spare, prințul Harry a afirmat că are suficient material și pentru a doua biografie și a recunoscut că a omis în mod intenționat anumite detalii secrete pentru a-și proteja fratele și tatăl.

Ce ascunde Ducele de Sussex?

Harry a mărturisit că nu a dezvăluit anumite informații despre tatăl și fratele său pentru că se temea că nu va fi iertat niciodată de aceștia dacă le va face publice.

El a mai spus că manuscrisul original al cărții sale era de două ori mai mare decât volumul final și că multe detalii despre interacțiunile dintre el, Charles și William au fost eliminate pentru că erau lucruri pe care nu voia ca lumea să le știe.

Ducele de Sussex a recunoscut că a avut 50 de convorbiri pe Zoom cu scriitorul său și că, uneori, a ezitat atunci când a decis ce detalii să includă și pe care să le scoata din cartea sa.

"Ar fi putut fi două cărți, să o spunem așa. Iar partea cea mai grea a fost să scoatem lucrurile", a spus Harry.

El a adăugat: "Sunt unele lucruri care s-au întâmplat, în special între mine și fratele meu și, într-o oarecare măsură, între mine și tatăl meu, despre care nu vreau ca lumea să știe. Pentru că nu cred că m-ar ierta vreodată."

 Sursa foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni