• PRO TV
  • Condiția impusă de Kate Middleton pentru a accepta o întâlnire cu prințul Harry. Are legătură strânsă cu regele Charles

Condiția impusă de Kate Middleton pentru a accepta o întâlnire cu prințul Harry. Are legătură strânsă cu regele Charles

Condiția impusă de Kate Middleton pentru a accepta o întâlnire cu prințul Harry. Are legătură strânsă cu regele Charles

Tensiunea dintre membrii familiei regale britanice continuă, iar acum, odată cu revenirea prințului Harry în Marea Britanie pentru festivitățile de aniversare a zece ani de la Jocurile Invictus, toată lumea se întreabă dacă familia regală se va reuni.

Gallery

​Regele Charles a anunțat deja că nu va avea timp să se întâlnească cu fiul său din cauza programului foarte încărcat, însă prințul Harry ar putea avea însă o șansă să o revadă pe cumnata sa, Kate Middleton, însă cu o singură condiție.

Care este condiția impusă de Kate Middleton pentru a accepta să îl vadă pe Prințul Harry?

Potrivit unor informații apărute în ziarul britanic Mirror, există o condiție pentru ca prințesa Kate să îl întâlnească pe Prințul Harry. Redactorul-șef al revistei Majesty și expert în familia regală britanică, Ingrid Seward, spune că soția prințului William ar fi dispusă să îl revadă pe Harry doar dacă îi va cere regele Charles acest lucru. Având însă în vedere faptul că monarhul este supărat pe fiul său, există puține șanse să aibă loc o întâlnire între cei doi cumnați.

Cum este relația actuală a Prințului Harry cu familia regală?

Relația actuală dintre frați, prințul Harry și prințul William, nu este una bună. În plus, Prințul William se concentrează pe îngrijirea soției sale și a celor trei copii, ceea ce adaugă un stres suplimentar la posibilitatea unei întâlniri. Ultima dată când ducele și ducesa de Sussex și prințul și prințesa de Wales s-au întâlnit a fost în septembrie 2022, în timpul funeraliilor de stat ale Elisabetei a II-a.

Când Kate Middleton a făcut public diagnosticul de cancer pe 22 martie, Prințul Harry și Meghan Markle au trimis un mesaj de susținere prințesei de Wales și familiei acesteia.

În ciuda tensiunilor familiale, există posibilitatea unei reuniuni între prințul Harry și tatăl său, regele Charles al III-lea. Surse apropiate sugerează că Harry este nerăbdător să îl vadă pe tatăl său.

Cei doi s-au întâlnit pentru scurt timp în februarie, după ce Regele Charles al III-lea a anunțat diagnosticul de cancer. Atunci, întâlnirea celor doi a fost una scurtă, de 45 de minute.

Sursa foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni