• PRO TV
  • De ce refuză regele Charles să se revadă cu fiul său Harry. Adevăratul motiv din spatele acestei decizii dure

De ce refuză regele Charles să se revadă cu fiul său Harry. Adevăratul motiv din spatele acestei decizii dure

De ce refuză regele Charles să se revadă cu fiul său Harry. Adevăratul motiv din spatele acestei decizii dure

Regele Charles și prințul Harry nu se vor întâlni odată cu revenirea mezinului în Marea Britanie pentru cea de-a 10-a aniversare a Jocurilor Invinctus.

Gallery

Un purtător de cuvânt al ducelui de Sussex a declarat că acesta nu își va vedea tatăl săptămâna aceasta din cauza „programului încărcat” al monarhului.

„Din păcate, nu va fi posibil din cauza programului plin al Majestății Sale. Ducele, bineînțeles, este înțelegător cu agenda de angajamente a tatălui său și cu diverse alte priorități și speră să îl vadă în curând”.

Se pare că adevăratul motiv ar fi însă altul. Regele Charles nu își dorește de fapt să fie un instrument de PR pentru a îmbunătăți imaginea lui Harry în timpul vizitei în Marea Britanie, susține autoarea regală Ingrid Seward.

„El este tatăl lui Harry. Ar arăta bine dacă s-ar întâlni. Probabil că nu vrea să fie folosit ca o oportunitate de PR. Sau poate că Harry este cel care este dificil și noi nu știm. Este posibil totuși ca de data aceasta chiar să nu se poată întâlni, iar Harry chiar să fie dornic să își revadă tatăl", susține experta regală.

Harry și regele Charles s-au reunit ultima dată la Clarence House în februarie, pentru prima lor întâlnire față în față în 16 luni.

Nimeni nu a vrut să îl întâlnească pe Prințul Harry în Marea Britanie!

Se știe, de asemenea, că prințul Harry nu-l va vedea pe fratele său, prințul William, așa că se pare că niciun membru al familiei regale nu a dorit să se întâlnească cu el la Londra, dezvăluind relația proastă care există încă între cele două părți.

Harry a zburat singur spre Marea Britanie, lăsându-i pe Meghan și pe copiii lor Archie și Lilibet în California. Dar ducesa de Sussex este așteptată să i se alăture soțului ei la sfârșitul săptămânii pentru o călătorie în Nigeria, în cadrul promovării Jocurilor Invictus.

Foto: Getty 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni