• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 16 mai. TJ Miles a oferit votul suprem! ABSOLUT ȘOCANT pe cine trimite la Duelul de Eliminare alături de Zanni. Nimeni nu s-a așteptat!

Survivor All Stars, 16 mai. TJ Miles a oferit votul suprem! ABSOLUT ȘOCANT pe cine trimite la Duelul de Eliminare alături de Zanni. Nimeni nu s-a așteptat!

TJ Miles, purtătorul Colanului de Imunitate, a ales concurentul care riscă să fie eliminat. Iată cu cine va merge Zanni la duelul suprem!

Gallery

TJ Miles are posibilitatea de a trimite un concurent direct la duelul eliminatoriu, datorită Colanului de Imunitate pe care l-a câștigat în urmă cu doar o zi. Acesta, după ce și-a exprimat

„Eram sigură că așa o să fie voturile, ei au zis-o întotdeauna, nu avem cum să-i judecăm. Zanni ar putea să intre cu oricine pe traseu, inclusiv cu mine, și să câștige. În același timp, nu o să îl folosesc pe Zanni ca să-l trimit pe cel mai bun dintre ei acasă. Nu e nimic personal, dar trebuie să se întâmple pentru că Survivor este mai mult decât sportiv. Zanni a trecut prin greu, eu am trecut prin greu... Votul meu e un vot care o să îi fie ok lui Zanni. Votul meu în seara asta o să fie Ștefania”, a spus TJ Miles.

Ștefania a rămas fără cuvinte, după ce și-a auzit numele rostit din gura lui TJ Miles:

„Când am văzut numele acolo, am simțit că eu o să fiu, așteptam doar să mi se zică. Nu am ce să spun. Trecem la duel și vedem ce se întâmplă!”, a spus Ștefania.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

EDIȚIA INTEGRALĂ POATE FI URMĂRITĂ PE VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni