• PRO TV
  • Larisa Popa a recunoscut tot adevărul despre relația cu Pescobar. Fosta manageră a acestuia nu a avut de ales decât să recunoască ce a fost, de fapt, între ei: „L-am cunoscut altfel”

Larisa Popa a recunoscut tot adevărul despre relația cu Pescobar. Fosta manageră a acestuia nu a avut de ales decât să recunoască ce a fost, de fapt, între ei: „L-am cunoscut altfel”

Larisa Popa a recunoscut tot adevărul despre relația cu Pescobar. Fosta manageră a acestuia nu a avut de ales decât să recunoască ce a fost, de fapt, între ei: „L-am cunoscut altfel”

Larisa Popa a anunțat că demisionează, în urmă cu două luni, după mai bine de opt ani în care a fost mâna dreaptă a lui Pescobar. Deoarece nu a fost prea explicită în ceea ce privește motivele care au determinat-o să ia această decizie, mai multe ipoteze au luat naștere.

 

Gallery

De două luni, Larisa Popa nu mai lucrează pentru Pescobar. Multă vreme, s-a spus că cei doi ar forma un cuplu și că, între ei, nu ar exista doar o relație profesională. Ba mai mult, nu puțini sunt cei convinși că ar fi întreținut și relații intime, în tot acest timp.

Larisa Popa neagă orice relație amoroasă cu Pescobar

Presupusa relație amoroasă dintre Larisa Popa și Pescobar a reprezentat, pentru o bună perioadă, un subiect de discuție fără final. Chiar și acum, la săptămâni bune de la demisia acesteia, speculațiile încă nu s-au încheiat.

Citește și:

​Recent, Larisa Popa a fost invitată în cadrul unui podcast, unde a lămurit toate zvonurile despre presupusa relație amoroasă a acestora. Fosta manageră a lui Pescobar a mărturisit că au fost doar prieteni, fiind convinsă că, dacă ar fi dat curs unei relații amoroase, lucrurile nu ar mai fost atât de frumoase între ei.

„Noi am fost prieteni. Nu mi-ar fi plăcut să fi fost iubita sau soția lui, pentru că l-am cunoscut altfel, din altă perspectivă și nu am vrut niciodată să îmbin iubirea cu munca. Eu zic că nu e bine să le amesteci. Dacă cineva face asta, să ne povestească și nouă cum e”, a mărturisit Larisa Popa.

Larisa Popa nu a vrut să îl vadă pe Pescobar

La începutul acestei luni, pe data de 1 mai, nelipsiți de la distracția de pe litoral au fost Larisa Popa și Pescobar. Cei doi s-au distrat în două cluburi de fițe, chiar la malul mării, situate la doar câțiva pași distanță unul de altul.

Citește și:

Cu toate acestea, Larisa și fostul ei șef nu s-au întâlnit, iar aceasta nu a mers nici la noua tavernă a acestuia, de pe litoral. Internauții au sesizat și ei distanța dintre Pescobar și fosta lui angajată, fiind convinși că demisia acesteia nu s-a produs în termeni amiabili.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni