• PRO TV
  • Larisa Popa a intrat în vizorul unui controversat milionar. Modul inedit în care a încercat să îi atragă atenția fostei angajate a lui Pescobar

Larisa Popa a intrat în vizorul unui controversat milionar. Modul inedit în care a încercat să îi atragă atenția fostei angajate a lui Pescobar

Larisa Popa a intrat în vizorul unui controversat milionar. Modul inedit în care a încercat să îi atragă atenția fostei angajate a lui Pescobar

A făcut ce a făcut și a reușit să îi atragă atenția unui controversat personaj monden. Larisa Popa ar fi intrat în vizorul moștenitorului unuia dintre cele mai mari imperii românești, la scurt timp după ce a anunțat că nu mai lucrează pentru Pescobar.

Gallery

Larisa Popa are apariții extrem de provocatoare în mediul online și, de când a anunțat că și-a dat demisia de la tavernele lui Pescobar, beneficiază de și mai multă atenție. Bărbații roiesc în jurul ei și și-ar dori să aibă o relație cu ea, însă un pretendent pare că le-a luat-o înainte.

Victoraș Micula ar fi pus ochii pe Larisa Popa

Victoraș Micula, cunoscut nu prin prisma afacerilor părinților săi, ci prin prisma aparițiilor excentrice pe care le-a avut de-a lungul timpului, ar fi pus ochii pe nimeni alta decât Larisa Popa.

Conform Cancan, Victoraș Micula a abordat-o pe TikTok, o practică pe care a mai pus-o în aplicare și în trecut. Acesta i-a oferit mai multe cadouri virtuale, care pot fi transformate, ulterior, în bani.

Citește și:

​Până acum, Larisa Popa nu a făcut niciun comentariu cu privire la ceea ce se întâmplă în viața ei sentimentală și nu a vorbit nici despre Victoraș Micula, nici despre vreun alt bărbat.

Din ce face bani Larisa Popa

Larisa Popa este extrem de discretă când vine vorba de viața personală ș nu vrea să spună nimic din ceea ce se întâmplă cu ea. Aceasta este, în schimb, prezentă în mediul online, unde face reclamă mai multor servicii și produse.

Mai mult decât atât, conform sursei menționate anterior, Larisa Popa s-ar fi aranjat din punct de vedere financiar, deoarece un bărbat putred de bogat, care locuiește în Dubai, i-ar fi propus să se mute acolo.

Citește și:

​După ce a anunțat că nu mai lucrează pentru Pescobar, Larisa a declarat că, pentru moment, nu are un loc de muncă, dar este deschisă către noi oportunități, deoarece știe ce poate să ofere din punct de vedere profesional.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni