• PRO TV
  • Filmuleț viral cu Larisa Popa după ce l-a părăsit pe Pescobar: "La 10 minute de București". Cum a fost filmată, a dat lovitura

Filmuleț viral cu Larisa Popa după ce l-a părăsit pe Pescobar: "La 10 minute de București". Cum a fost filmată, a dat lovitura

Filmuleț viral cu Larisa Popa după ce l-a părăsit pe Pescobar: "La 10 minute de București". Cum a fost filmată, a dat lovitura

Larisa Popa nu a stat pe gânduri după plecarea de la Taverna Racilor. Fosta manageră a lui Pescobar a postat un filmuleț pe Instagram, care a devenit imediat viral.

Gallery

Larisa și-a găsit deja un nou job, după ce și-a dat demisia de la Pescobar. Șatena și-a anunțat fanii că s-a reprofilat. În clipul postat pe rețelele de socializare, ea promovează mai multe imobile de lux din Domnești, ce pot fi închiriate pentru diverse evenimente.

"Departe de agitație și de haos, la doar 10 minute de mers cu mașina din București, mai exact în comuna Domnesti, vă puteți închiria vile pentru petrecerea dumneavoastră, indiferent de natură. Botez, zi de naștere, pregatitul miresei sau orice altceva.”, a anunțat Larisa Popa.

Internauții au reacționat imediat și i-au transmis șatenei zeci de comentarii. Aceștia i-au urat succes în noua carieră și au felicitat-o.

View this post on Instagram

A post shared by Larisa Popa (@larisa___popa)

"Stofă de prezentatoare chiar TV. Ți-aș recomanda cu drag să mergi la un curs cu privire la acest domeniu. Cred ca ți se potrivește mănușă însă trebuie să studiezi un pic limbajul corpului, aici mai ai un pic de lucrat. Succes!"

"Ești cea mai tare și superbă! Degeaba.. copia nu-i original oricât ar încerca unele"

"Felicitări Larisa!!! Notorietatea pe care o ai tu se regăsește din plin în acest video! Vorba aia Toate pânzele"

"Larisa esti superba ai carisma. Noi iti ramanem loiali si te indragim!"

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni