• PRO TV
  • Ce face Larisa Popa pentru bani, după ce și-a dat demisia de la restaurantul lui Pescobar și s-a mutat la Dubai

Ce face Larisa Popa pentru bani, după ce și-a dat demisia de la restaurantul lui Pescobar și s-a mutat la Dubai

Ce face Larisa Popa pentru bani, după ce și-a dat demisia de la restaurantul lui Pescobar și s-a mutat la Dubai

Larisa Popa a fost una dintre cele mai cunoscute angajate ale lui Pescobar, aceasta făcându-se remarcată datorită aparițiilor ei pe pagina de TikTok și Instagram a restaurantului „Taverna Racilor”. Din păcate pentru fani, tânăra a demisionat recent și și-a început o nouă viață, departe de agitația din București.

Gallery

​Larisa Popa a fost, de departe, o angajată model pentru restaurantul lui Paul Nicolau (Pescobar). Tânăra nu doar că se ocupa de management-ul localului, ci făcea și social media, afișându-se constant alături de patron, în locațiile acestuia. Din păcate pentru fani, la scurt timp după ce Pescobar a anunțat că va deveni tată, Larisa și-a anunțat demisia.

„Larisa lui Pescobar nu mai este, este doar Larisa. Larisa, șefa la raci, șefa la homari, la orice nu mai este, doar Larisa sunt. Am fost cea mai tare manageră de la Pescobar, corect. Nu mai lucrez la Pescobar, acum întrebările o să tot curgă. În ianuarie m-ați tot întrebat pentru că am avut o perioadă în care nu am apărut pe TikTok și atunci toată lumea avea suspiciuni vis-a-vis de ce n-am mai apărut. Toată lumea mă întreba dacă mai lucrez. Da, în ianuarie în continuare lucram, am trei săptămâni de când nu mai lucrez.

Fiecare om își pune amprenta în ceea ce face. Vă mulțumesc mult că sunt printre voi aici oameni care chiar apreciau ce făceam și eu în Tavernă, deși sunt în continuare foarte mulți hateri printre noi. Momentan nu muncesc, nu spun un `nu` următoarelor oportunități care o să vină în viața mea, dar cu siguranță voi face o alegere sau voi lua o decizie la momentul potrivit”, a fost mesajul transmis de Larisa Popa.

Gallery

​Ce face Larisa Popa pentru bani, după ce și-a dat demisia de la „Taverna Racilor”

Larisa Popa a ales să își schimbe radical viața, după ce și-a dat demisia de la restaurantul lui Pescobar. Potrivit CANCAN, bruneta și-ar fi găsit liniștea în brațele unui bărbat extrem de bogat, care i-ar fi propus să se mute împreună cu el la Dubai. 

Pe rețelele de socializare, vedeta postează constant imagini din Dubai, semn că viața ei este mai bună de când a plecat de la „Taverna Racilor”. Mai mult decât atât, după ce a părăsit Capitala, Larisa Popa a devenit influencer, aceasta fiind principala ei sursă de venit, în momentul de față.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni