• PRO TV
  • Survivor All Stars 2024, 22 martie. Maria Chițu, prima reacție după ce a fost eliminată: ”Aici vii bolnav și pleci...”

Survivor All Stars 2024, 22 martie. Maria Chițu, prima reacție după ce a fost eliminată: ”Aici vii bolnav și pleci...”

Survivor All Stars 2024, 22 martie. Maria Chițu, prima reacție după ce a fost eliminată: ”Aici vii bolnav și pleci...”

Sezonul suprem s-a încheiat pentru Maria Chițu! Show-ul Survivor All Stars rămâne lider absolut de audiență, în fiecare ediție.

Gallery

Două luni și jumătate în care au dat totul, în care au luptat cu toată puterea lor fizică și psihică, în care și-au reamintit ce înseamnă acest show în viața lor și în care au demonstrat că-și merită locul în sezonul suprem. Triburile continuă să trăiască cea mai mare provocare, în timp ce telespectatorii le sunt aproape zi de zi, la Survivor All Stars.


O masă copioasă și un desert pe cinste – aceasta a fost recompensa pusă la bătaie pentru cele două echipe aseară, în ultimul joc al acestei etape. Cu gândul la posibilitatea realizării unei săptămâni roșii, Faimoșii au luptat cu toate forțele și au reușit să ajungă primii la 7 puncte. ”I-am spart astăzi pe Războinici. Am ajuns în acest punct minunat”, a spus Ana Porgras, fericită de evoluția ei și a colegilor din ultima vreme.


Deja demotivați și întristați de faptul că se apropiau de momentul în care ar fi pierdut încă un membru al tribului, Războincii au avut parte de un nou șoc la Consiliu. ”Noi putem salva unul dintre Războinici cu dintele nostru?”, a întrebat Zanni. Aflând că are acest drept, acesta a continuat: ”ne plac cozonacii?? Lola, drumul tău continuă la Survivor România. Astă seară și aici vei rămâne”.


Cu toate voturile pe numele ei anulate, Lola a văzut cum Duli a ajuns la Duel cu un singur vot, iar Sorin s-a văzut nevoit să ia o decizie dură: să o trimită la lupta pentru rămânerea în show pe Maria Chițu, motivănd că: ”În băieți nu pot da, sunt foarte buni, mai buni ca mine. Am ajuns în situația în care nu am altă variantă. Ștefa este foarte bună”.c


Spre surpriza tuturor, Maria a fost învinsă și a văzut cum flacăra i-a fost stinsă în sezonul suprem. ”Sezonul ăsta a fost diferit pentru mine, la fel de greu, dar l-am asociat mai mult cu un spital. Aici vii bolnav, cu inima ca într-o iesle săracă și pleci cu un templu curat. Aici m-am conectat cel mai mult cu Dumnezeu. Plec la mama mea acasă și abia aștept să petrec timp mai mult cu familia mea”, a spus aceasta emoționată.


Ultima ediție din cea de-a zecea săptămână din sezonul suprem, Survivor All Stars, a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:31 – 24:34. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 6.7 puncte de rating și 25.3% cotă de piață, față de locul 2 care avea 5.1 puncte de audiență și 19.0% share. De-a lungul difuzării, peste 1.3 milioane de români au trăit cu emoție seara în care tribul albastru a ajuns pentru a treia oară la duelul eliminatoriu.


Nu ratați, săptămâna viitoare, marți, miercuri și joi, de la ora 21:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO, noi ediții ale show-ului fenomen Survivor All Stars!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni