• PRO TV
  • Larisa Popa a apărut doar în lenjerie intimă, pe Instagram. Fosta angajată a lui Pescobar a încins imaginația bărbaților cu ipostazele sexy în care s-a filmat

Larisa Popa a apărut doar în lenjerie intimă, pe Instagram. Fosta angajată a lui Pescobar a încins imaginația bărbaților cu ipostazele sexy în care s-a filmat

Larisa Popa a apărut doar în lenjerie intimă, pe Instagram. Fosta angajată a lui Pescobar a încins imaginația bărbaților cu ipostazele sexy în care s-a filmat

Larisa Popa le-a oferit celor care o urmăresc o priveliște pe care și-au dorit-o foarte mult, atunci când a apărut în lenjerie intimă, pe contul ei de Instagram.

Gallery

De când a anunțat că nu mai lucrează la tavernele lui Pescobar, Larisa Popa are apariții din ce în ce mai excentrice. Aceasta se laudă, în mediul online, cu corpul de invidiat pe care îl are și îl pune în evidență de fiecare dată.

Larisa Popa a făcut furori în lenjerie intimă

Larisa Popa își ține fanii la curent în legătură cu tot ceea ce face, mai ales că urmăritorii ei sunt curioși cum o să se desfășoare viața ei, după ce a plecat de la cel care a făcut-o celebră. De aceea, fosta manageră a acestuia postează tot ce face și locurile pe unde merge, iar, de curând, i-a anunțat că a început procedurile de remodelare corporală.

În timpul procedurii, Larisa s-a filmat, fiind îmbrăcată doar în lenjerie intimă. A urcat filmulețul pe contul ei de Instagram și s-a bucurat de complimentele primite din partea celor care o urmăresc. (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Motivul pentru care Larisa Popa a plecat de la Pescobar

După toate zvonurile apărute în ultima perioadă, Larisa Popa a recunoscut că nu mai lucrează pentru Pescobar, dar a ținut să puncteze un aspect important.

Mai ales, fosta manageră a tavernelor a mărturisit că plecarea ei nu a avut loc în ianuarie, ci în urmă cu aproximativ o lună, din cauza volumului de muncă foarte mare pe care l-a depus și care a epuizat-o.

„Eu am avut idei de a pleca, în momentul în care mă simțeam foarte epuizată, adică simțeam că am clacat, simțeam că nu mai aveam timp pentru mine deloc. În ultimii aproape doi ani, nu am avut viață personală, dar nu condamn pe nimeni”, a povestit aceasta, în cadrul unui podcast.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni