• PRO TV
  • Meseria inedită pe care vrea să o practice Larisa Popa după demisia de la Pescobar. Talentul pe care l-a ascuns până acum

Meseria inedită pe care vrea să o practice Larisa Popa după demisia de la Pescobar. Talentul pe care l-a ascuns până acum

Meseria inedită pe care vrea să o practice Larisa Popa după demisia de la Pescobar. Talentul pe care l-a ascuns până acum

Larisa Popa are planuri mărețe după ce și-a dat demisia de la Taverna Racilor. Fosta manageră a lui Pescobar a mărturisit că are un talent secret, de care nimeni nu a știut până acum.

Șatena a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni online, că nu vrea să își deschidă un restaurant, însă își dorește o carieră într-un alt domeniu. Mai exact, Larisa vrea să se lanseze în muzică. Chiar a luat câteva lecții de canto. Este visul său din copilărie, iar acum are tot timpul din lume pentru a și-l îndeplini.

”În continuare îmi doresc asta (n.red. – o carieră în muzică). La Timișoara, când s-au liniștit apele la restaurant, deci totul era echilibrat, am căutat acolo pe cineva să studiez în continuare canto și am fost de câteva ori. Era fugitiv, întotdeauna eram cu stres, mă gândeam ce e la muncă.

Am fost de câteva ori la Timișoara. Cu toate acestea, îmi doream să revin în București, că aici mi-aș fi făcut un program pentru muncă. Având în vedere că nu mai lucrez la Tavernă, pot să-mi dedic tot timpul către asta și chiar vreau să fac asta”, a declarat Larisa.

Ce tip de muzică vrea să cânte Larisa Popa

Întrebată ce tip de muzică și-ar dori să cânte, Larisa a mărturisit că este atrasă de muzica de petrecere. Consideră că acum are mari șanse să se lanseze în acest domeniu, pentru că are suficient timp să-l dedice pasiunii sale.

”Nu neapărat manele, muzică de petrecere, adică orice este… Când eram micuță aveam câteva obiective, să am o mașină mare… o am! De mică știam că o să am implanturi… le am! De mică îmi doream să locuiesc în București… locuiesc! De mică am început să îmi doresc să cânt. Încă nu mi s-a îndeplinit visul asta, dar știu că o să mi-l îndeplinesc, să fiu în domeniul ăsta”, a adăugat Larisa Popa.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni