• PRO TV
  • Larisa Popa, primele declarații despre Pescobar, după ce a demisionat de la Taverna Racilor: „Vreau să îi mulțumesc!”

Larisa Popa, primele declarații despre Pescobar, după ce a demisionat de la Taverna Racilor: „Vreau să îi mulțumesc!”

Larisa Popa, primele declarații despre Pescobar, după ce a demisionat de la Taverna Racilor: „Vreau să îi mulțumesc!”

„Mâna dreaptă” a cunoscutului afacerist Paul Nicolau, Larisa, a plecat de la Taverna Racilor, veste pe care a dat-o chiar ea în mediul online. Tânăra a vorbit, pentru prima dată de când a demisionat, despre omul care a făcut-o celebră, dar și despre întreaga experiență.

Gallery

​Larisa Popa a dat de veste că nu mai ocupă funcția de manager la restaurantul lui Pescobar, Taverna Racilor, însă nu a oferit foarte multe detalii pe moment, așa că mulți au intrat la bănuieli și și-au dat cu părerea insinuând tot felul de lucruri.

Recent, Larisa Popa a fost invitată în cadrul podcastului „Tare de tot”, realizat de Viorel Grigoriu, acolo unde a vorbit cât se poate de sincer despre plecarea sa de la Taverna Racilor. Cea cunoscută ca fiind „mâna dreaptă” a lui Pescobar a dezvăluit, cu ochii în lacrimi, că îi este recunoscătoarea afaceristului pentru tot ceea ce a făcut pentru ea de-a lungul timpului.

„Vreau să îi mulțumesc pentru tot. Prin el m-am format, am învățat foarte multe lucruri de la el și cu toate astea pot să zic că de astăzi înainte sunt doar Larisa, nu Larisa a lui Pescobar, deși nu am cum să schimb lucrul ăsta.

Toată lumea așa m-a cunoscut și așa mă știe”, a declarat Larisa Popa pentru sursa amintită.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni