• PRO TV
  • Larisa Popa, criticată dur la scurt timp după ce a demisionat de la Taverna Racilor! Fosta angajată a lui Pescobar a fost văzută servind masa la concurență: „Nu îți mai plac caracatițele”

Larisa Popa, criticată dur la scurt timp după ce a demisionat de la Taverna Racilor! Fosta angajată a lui Pescobar a fost văzută servind masa la concurență: „Nu îți mai plac caracatițele”

Larisa Popa, criticată dur la scurt timp după ce a demisionat de la Taverna Racilor! Fosta angajată a lui Pescobar a fost văzută servind masa la concurență: „Nu îți mai plac caracatițele”

La puțin timp după ce a anunțat că nu mai lucrează pentru Paul Nicolau, patronul de la Taverna racilor, Larisa Popa a fost surpinsă la concurența directă a fostului său șef, un restaurant foarte cunoscut de pe malul Lacului Herăstrău.

Gallery

​Larisa Popa a intrat în atenția publicului datorită aparițiilor sale alături de Pescobar, afaceristul care deține Taverna Racilor. Tănăra a fost mâna dreaptă a acestuia, dar și managera restaurantului, asta până la începutul anului.

În cadrul unei postări pe rețelele de socializare, Larisa Popa a anunțat că și-a dat demisia și că nu mai lucrează pentru Paul Nicolau, luându-i prin suprindere pe toi cei o urmăresc. Ulterior, aceasta a vorbit în podcastul lui Viorel Grigoriu despre adevăratele motive pentru care a luat o astfel de decizie.

”Eu am avut idei de a pleca (n.red. de la Pescobar), în momentul în care mă simțeam foarte epuizată, adică simțeam că am clacat, simțeam că nu mai aveam timp pentru mine deloc. În ultimii aproape doi ani, nu am avut viață personală, dar nu condamn pe nimeni, a fost alegerea mea de a mă focusa doar pe muncă, doar ca să-mi ating anumite obiective pe care mi le doream, o mașină, urmează și un apartament.

Ruptura s-a produs dintr-o dată, eu în continuare țin legătura cu Pescobar și cu mama lui, cu sora lui la fel. Nimeni n-ar fi crezut vreodată că eu nu o să mai lucrez la Taverna Racilor. Îl respect foarte mult pe Pescobar, familia lui, toate cunoștințele pe care le-am făcut prin el și vreau să-i mulțumesc pentru tot. Prin el m-am format, am învățat foarte mult de la el”, povestea Larisa Popa.

În urmă cu puțin timp, Larisa Popa a fost surprinsă luând masa la un restaurant care se află în concurență cu Taverna Racilor, iar fanii acesteia nu s-au putut abține de la comentarii: „Încă emani miros de pește și crustacee!” / „Păi nu îți mai plac caracatițele și racii? ??” / „La concurență!” / „Tipa din spate ce o fi pățit? Să vezi ce tavernă va face Larisa Năsulea”/” După cine te uiți? După Paulică?”/ ”Nu era mai frumos la Tavernă?”

​Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni