• PRO TV
  • Larisa a recunoscut adevăratul motiv pentru care și-a dat demisia de la Pescobar. Fosta manageră nu a mai ascuns nimic: „În momentul în care...”

Larisa a recunoscut adevăratul motiv pentru care și-a dat demisia de la Pescobar. Fosta manageră nu a mai ascuns nimic: „În momentul în care...”

Larisa a recunoscut adevăratul motiv pentru care și-a dat demisia de la Pescobar. Fosta manageră nu a mai ascuns nimic: „În momentul în care...”

 În urmă cu o săptămână, Larisa Popa anunța că nu mai lucrează pentru Pescobar, deși era „mâna dreaptă” a acestuia, cum îi plăcea patronului tavernelor să spună.

Gallery

Vestea că Larisa Popa nu mai este angajata lui Pescobar a luat prin surprindere pe toată lumea, dar separarea profesională pare că a fost una amiabilă, deoarece aceștia încă țin legătura.

Motivul real pentru care Larisa Popa a demisionat de la Pescobar

De mai mulți ani, Larisa Popa era angajatul de nădejde al lui Paul Nicolau, care a contribuit serios în ceea ce privește succesul afacerilor milionarului. Cu toate acestea, după o lungă perioadă de colaborare, Larisa a decis să pună punct, după ce se tot zvonea că nu mai lucrează acolo.

Conform spuselor acesteia, demisia a avut loc în urmă cu o lună, nu la începutul anului, așa cum s-a spus. Mai mult decât atât, deși s-a vehiculat că ar fi demisionat din cauză că Pescobar tocmai a devenit tată de băiat, Larisa a dat vina pe epuizare și pe lipsa timpului pentru propria persoană.

„Eu am avut idei de a pleca, în momentul în care mă simțeam foarte epuizată, adică simțeam că am clacat, simțeam că nu mai aveam timp pentru mine deloc. În ultimii aproape doi ani, nu am avut viață personală, dar nu condamn pe nimeni.

A fost alegerea mea de a mă focusa doar pe muncă, doar ca să-mi ating anumite obiective pe care mi le doream: o mașină, urmează și un apartament. Ruptura s-a produs dintr-o dată”, a povestit Larisa, în cadrul unui podcast.

Larisa Popa încă păstrează legătura cu Pescobar 

Chiar dacă a decis să nu mai colaboreze cu el din punct de vedere profesional, Larisa nu l-a dat uitării pe Pescobar și încă păstrează legătura, atât cu el, cât și cu familia lui. Aceasta a creat o legătură specială cu toți, fiind mai mult decât ceva strict profesonal.

„Eu în continuare țin legătura cu Pescobar și cu mama lui, cu sora lui la fel. Acum, în momentul de față, oamenii din online află că nu mai lucrez, dar apropiații și colegii știu deja. Toată lumea a fost în șoc. Nimeni n-ar fi crezut vreodată că eu nu o să mai lucrez.

Momentan, chiar vreau să fiu eu cu mine. Cumva, simt că eu chiar pot mai mult. Adică, jobul ăsta nu a fot un singur job. Jobul ăsta a fost un cumul, dar este la nivel de job. Eu știu că pot mai mult”, a mai spus fosta angajată a lui Pescobar. 

Sursa foto: Instagram, captură TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni