• PRO TV
  • Mitică Dragomir nu s-a putut abține. Ce a spus despre Larisa Popa după ce tânăra a plecat de la Pescobar: „Nu e fraier”

Mitică Dragomir nu s-a putut abține. Ce a spus despre Larisa Popa după ce tânăra a plecat de la Pescobar: „Nu e fraier”

Mitică Dragomir nu s-a putut abține. Ce a spus despre Larisa Popa după ce tânăra a plecat de la Pescobar: „Nu e fraier”

În urmă cu aproximativ o săptămână, Larisa Popa, „mâna dreaptă” a lui Pescobar de la restaurantul lui din Herăstrău, și-a anunțat fanii de pe internet că și-a dat demisia și nu mai lucrează pentru Paul Nicolau.

Chiar dacă informația i-a luat pe mulți prin surprindere, deoarece Pescobar a zis în nenumărate rânduri că Larisa Popa este de neînlocuit, tânăra a afirmat că „ruptura” s-a produs la finalul lunii februarie.

„Larisa a lui Pescobar nu mai este. Este doar Larisa. Larisa, șefa la raci, șefa la homari, la orice... nu mai este! Doar Larisa sunt. Am fost cea mai tare manageră de la Pescobar, corect. Nu mai lucrez la Pescobar.

În ianuarie m-ați tot întrebat, pentru că am avut o perioadă în care nu am apărut pe TikTok, și atunci toată lumea avea suspiciuni vis-a-vis de ce n-am mai apărut. Toată lumea mă întreba dacă mai lucrez. Da, în ianuarie în continuare lucram. Am trei săptămâni de când nu mai lucrez.

Fiecare om își pune amprenta în ceea ce face. Momentan nu muncesc, nu spun «Nu» următoarelor oportunități care o să vină în viața mea, dar cu siguranță voi face o alegere sau voi lua o decizie la momentul potrivit”, spunea Larisa Popa după ce și-a dat demisia.

Acum, în cadrul emisiunii în care apare la Fanatik, Mitică Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre bunul lui prieten Pescobar și despre decizia luată de Larisa Popa.

Are două Larise. Asta era un manager de excepție. S-o fi certat cu nebunul ăsta. Nici ăsta nu are toate țiglele pe casă. Și asta e tare, Larisa de la Timișoara. E super-meseriașă. Dar se împacă ei. Pescobar nu e fraier”, a spus Mitică Dragomir.

foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni