• PRO TV
  • Cine este tânăra sexy care a înlocuit-o pe Larisa, fosta angajată a lui Pescobar. Imaginea cu ea face înconjurul internetului

Cine este tânăra sexy care a înlocuit-o pe Larisa, fosta angajată a lui Pescobar. Imaginea cu ea face înconjurul internetului

Cine este tânăra sexy care a înlocuit-o pe Larisa, fosta angajată a lui Pescobar. Imaginea cu ea face înconjurul internetului

După ce Larisa Popa și-a dat demisia de la Taverna Racilor, Pescobar a găsit o înlocuitoare cel puțin la fel de sexy precum bruneta care a făcut ravagii cât timp lucra pentru afacerist. Iată cum arată noua manageră a celebrului restaurant!

Gallery

​Pescobar este unul dintre cei mai controversați afaceriști din România, acesta făcându-se remarcat odată cu participarea lui la „Imperiul Leilor”. Deși nu a avut rezultate remarcabile în emisiune, Paul Nicolau nu s-a lăsat descurajat și și-a continuat afacerea „Taverna Racilor”, deținând astfel unul dintre cele mai populare restaurante care comercializează fructe de mare. 

De-a lungul carierei sale, Pescobar s-a afișat constant cu o tânără extrem de sexy care l-a ajutat în a-și crește afacerea. Aceasta este nimeni alta decât Larisa Popa, femeia care apărea constant pe contul de TikTok al restaurantului pentru a promova produsele localului.

Spre surprinderea tuturor, după ce Paul Nicolau a anunțat că a devenit tată, Larisa Popa a dezvăluit în spațiul public că și-a dat demisia de la „Taverna Racilor”. 

„Larisa a lui Pescobar nu mai este, este doar Larisa. Larisa, șefa la raci, șefa la homari, la orice nu mai este, doar Larisa sunt.(…) Am fost cea mai tare manageră de la Pescobar, corect. Nu mai lucrez la Pescobar, acum întrebările o să tot curgă. În ianuarie m-ați tot întrebat pentru că am avut o perioadă în care nu am apărut pe TikTok și atunci toată lumea avea suspiciuni vis-a-vis de ce n-am mai apărut. Toată lumea mă întreba dacă mai lucrez. Da, în ianuarie în continuare lucram, am trei săptămâni de când nu mai lucrez.

Fiecare om își pune amprenta în ceea ce face. Vă mulțumesc mult că sunt printre voi aici oameni care chiar apreciau ce făceam și eu în Tavernă, deși sunt în continuare foarte mulți hateri printre noi. Momentan nu muncesc, nu spun un ”nu” următoarelor oportunități care o să vină în viața mea, dar cu siguranță voi face o alegere sau voi lua o decizie la momentul potrivit.”, a spus Larisa Popa.

Cine este tânăra care a înlocuit-o pe Larisa la „Taverna Racilor”

Pescobar nu a stat foarte mult pe gânduri și a ales deja o înlcouitoare pentru Larisa Popa. Coincidență sau criteriu de angajare, pe noua manageră a restaurantului o cheamă tot Larisa și seamănă izbitor cu fosta angajată. 

Paul Nicolau a și publicat o fotografie cu noua manageră, îmbrăcată într-o ținută sexi, cu un decolteu generos:

„Managerul meu e mai bun decât al tău.”, a scris Pescobar în dreptul fotografiei cu Larisa, noua manageră.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM ARATĂ NOUA LARISA A LUI PESCOBAR

Sursă foto: Instagram, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni