• PRO TV
  • Larisa Popa a demisionat. Angajata de nădejde a lui Pescobar a plecat, după ani de colaborare: „Larisa nu mai este”. Când a plecat de la taverne

Larisa Popa a demisionat. Angajata de nădejde a lui Pescobar a plecat, după ani de colaborare: „Larisa nu mai este”. Când a plecat de la taverne

Larisa Popa a demisionat. Angajata de nădejde a lui Pescobar a plecat, după ani de colaborare: „Larisa nu mai este”. Când a plecat de la taverne

Larisa Popa, cea mai cunoscută dintre angajatele lui Pescobar, și-a dat demisia. Tânăra a încetat colaborarea cu patronul HoReCa, de câteva săptămâni, dar a anunțat totul abia acum.

Gallery

Pescobar a rămas fără unul dintre cei mai buni angajați ai săi, fiind vorba de nimeni alta decât Larisa Popa. Tânăra, care îi promova preparatele pe rețelele de socializare și pe care o numea angajatul de nădejde, a plecat de la Paul Nicolau, după mai mulți ani în care au lucrat împreună.

Larisa Popa a demisionat de la Pescobar

De ceva timp, se tot zvonea că Larisa Popa nu mai lucrează la Pescobar, doar că, la un moment dat, a informat acest lucru. Cu toate acestea, recent, a recunoscut că, de trei săptămâni, nu mai este angajata lui Paul Nicolau, decizie care i-a uimit pe mulți.

„Larisa a lui Pescobar nu mai este, este doar Larisa. Larisa, șefa la raci, șefa la homari, la orice nu mai este, doar Larisa sunt.(...) Am fost cea mai tare manageră de la Pescobar, corect.

Nu mai lucrez la Pescobar, acum întrebările o să tot curgă. În ianuarie, m-ați tot întrebat, pentru că am avut o perioadă în care nu am apărut pe TikTok și, atunci, toată lumea avea suspiciuni vis-a-vis de ce n-am mai apărut. Toată lumea mă întreba dacă mai lucrez. Da, în ianuarie în continuare lucram, am trei săptămâni de când nu mai lucrez”, a mărturisit Larisa, pe TikTok.

Larisa nu este, momentan, angajată

De când și-a dat demisia de la Pescobar, Larisa nu mai are un loc de muncă, dar nu are de gând să lase lucrurile așa și în viitorul apropiat. Fosta manageră a tavernelor așteaptă o propunere care să îi fie pe plac, dar, până atunci, este decisă să se distreze și să se bucure de viață.

Mai mult decât atât, le-a mulțumit tuturor pentru încrederea pe care i-au acordat-o și susține că și-a pus amprenta puternic asupra afacerii lui Pescobar, dar a evitat să spună motivul pentru care a plecat.

 

Sursa foto: Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni