• PRO TV
  • În sfârșit, a recunoscut: „Sunt îndrăgostită de tot”. Larisa Popa, angajata lui Pescobar, a recunoscut ce se întâmplă, de fapt, între ei

În sfârșit, a recunoscut: „Sunt îndrăgostită de tot”. Larisa Popa, angajata lui Pescobar, a recunoscut ce se întâmplă, de fapt, între ei

În sfârșit, a recunoscut: „Sunt îndrăgostită de tot”. Larisa Popa, angajata lui Pescobar, a recunoscut ce se întâmplă, de fapt, între ei

​După ce s-a tot spus că formează un cuplu cu Pescobar, Larisa Popa, managera restaurantelor sale, s-a dat de gol. Cei doi au recunoscut ce relație există, de fapt, între ei, după ce au fost „cuplați” de nenumărate ori.

Gallery

Larisa Popa, în vârstă de 25 de ani, lucrează pentru Pescobar de șapte ani, ajungând în compania sa imediat după ce a terminat facultatea. Omul de afaceri are doar cuvinte de laudă la adresa tinerei, iar ipostazele în care apar împreună au stârnit mai multe reacții.

Larisa Popa, îndrăgostită de Pescobar, șeful ei

Nu de puține ori, cei doi au fost „cuplați” de internauți și, în cele din urmă, au decis să dea cărțile pe față și să vorbească despre ce este între ei, cu adevărat. Cu toate acestea, afirmațiile Larisei au ridicat și mai multe semne de întrebare.

Întrebată, în cadrul unei emisiuni online, dacă este îndrăgostită de șeful ei, a răspuns, după o scurtă pauză: „Sunt îndrăgostită de tot ce e el ca om”. Mai mult decât atât, după ce s-a pus problema că ar putea deveni chiar mama copiilor săi, aceasta a început să râdă și a evitat să dea un răspuns.

Pescobar neagă o relație amoroasă cu Larisa Popa

Dacă răspunsurile și reacțiile Larisei au lăsat loc interpretărilor, Pescobar a fost mult mai tranșant și a negat orice fel de implicare amoroasă din partea oricăruia dintre ei. Patronul de restaurant a precizat că sunt atât de apropiați, deoarece Larisa este omul lui de încredere și se înțeleg foarte bine.

„E un joc de marketing și e o persoană foarte apropiată familiei și business-ului. Larisa lucrează la mine de șapte ani de zile, a crescut cu business-ul ăsta. E mâna mea dreaptă, să zicem așa, on de încredere.

E mâna mea dreaptă. Eu dorm liniștit când Larisa e la restaurant și asta contează mult”, a spus Pescobar, în cadrul unui podcast.

 

@viorelgrigoroiu.official @?Taverna-Racilor? @Larisa Popa #pescobar #podcast #TAREDETOT #youtube ♬ original sound - GRIGOROIU

Sursa foto: Captură TikTok, Facebook, Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni