• PRO TV
  • Pescobar și o angajată de la Tavernă, prieteni cu beneficii: „Tot relație se numește, nu?”. Ce s-a întâmplat cu tânăra, după ce a început relația cu afaceristul

Pescobar și o angajată de la Tavernă, prieteni cu beneficii: „Tot relație se numește, nu?”. Ce s-a întâmplat cu tânăra, după ce a început relația cu afaceristul

Pescobar și o angajată de la Tavernă, prieteni cu beneficii: „Tot relație se numește, nu?”. Ce s-a întâmplat cu tânăra, după ce a început relația cu afaceristul

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Pescobar a avut mai multe relații de-a lungul timpului, inclusiv cu femei măritate sau care erau, deja, în relații. Acesta se pare că a avut relații inclusiv cu una dintre angajatele sale, dar nu orice fel de relații, ci „cu beneficii”.

 

Gallery

​Pescobar are mare succes în afaceri, dar și la femei. Acesta nu duce lipsă de admiratoare, iar unele dintre ele chiar au reușit să formeze un cuplu cu el. În urmă cu ceva timp, Paul Nicolau a vorbit despre momentul în care a format un cuplu mai special, chiar cu una dintre angajatele sale.

Pescobar a fost într-o relație cu una dintre angajatele sale

La fel de sincer ca până acum, Pescobar a recunoscut că a făcut și acest lucru, despre care a vorbit în cadrul unui interviu acordat pentru Cancan. Milionarul a mărturisit că relația nu a fost una clasică, de iubire, ci mai mult una care le satisfăcea amândurora anumite dorințe. Cu toate acestea, relația lor s-a încheiat repede și, în prezent, femeia respectivă nu mai lucrează pentru el. 

„Dacă am avut relații? (n.r. cu vreo angajată) Da, am avut relații. Să ziceam că da. Friends with benefits am fost (n.r. prieteni cu beneficii). Că tot relație se numește, nu? Foarte bine că intervin sentimente. E mai plăcut dacă intervin sentimente. Fără sentimente, e așa, nu e treabă”, a declarat Pescobar.

Milionarul susține că a fost spionat de mai multe ori

În cadrul aceluiași interviu, Pescobar a mărturisit că patronii altor restaurante, vrând să se bucure de același succes precum el, își trimiteau angajații la interviuri, unde începeau să îi adreseze acestuia întrebări destul de punctuale.

Om cu experiență, Pescobar a declarat că înțelegea imediat despre ce este vorba și încheia rapid interviul, rugând angajatul să își salute șeful. Mai mult decât atât, Paul Nicolau consideră că multe restaurante îl copiază, menționând, inclusiv, modul de servire ale preparatelor.

„Eu nu îi copiez cu nimic, nu am cu ce. Eu am fost în toată lumea asta, pentru a învăța, pentru a acumula experiență, pentru a implementa. Dar nu e rău să te copieze lumea, că și ei contribuie la creșterea consumului de pește și fructe de mare. Eu nu mă supăr, că oricum sunt penibili, nu am de ce să mă supăr. Copia nu are valoare”, a mai declarat acesta.  

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni