• PRO TV
  • Nota de plată uriașă lăsată la restaurantul lui Pescobar de un grup de tineri. Doar o sticlă de apă este 25 de lei

Nota de plată uriașă lăsată la restaurantul lui Pescobar de un grup de tineri. Doar o sticlă de apă este 25 de lei

Nota de plată uriașă lăsată la restaurantul lui Pescobar de un grup de tineri. Doar o sticlă de apă este 25 de lei

Pescobar a dat lovitura în domeniul HoReCa, odată cu deschiderea restaurantelor cu pește și cu fructe de mare. Prețurile preparatelor nu sunt accesibile tuturor, fiind considerate de-a dreptul piperate de unele persoane.

Un grup de prieteni a mers la restaurantul din Snagov, care a fost și el închis de inspectorii ANPC, în urma neregulilor găsite în locație, și au postat un video cu nota de plată. Suma este una piperată, care depășește chiar și salariul minim pe economie, însă, luând în calcul că au fost mai multe persoane, suma devină acceptabilă.

Zece persoane au luat masa la una dintre tavernele milionarului, iar, la final, au primit nota de plată în valoare de 2.612 lei. O sticlă de apă de 750 de ml a costat 25 de lei, iar un platou cu pește și fructe de mare, de 4,5 kg, a costat 579 de lei.

Săptămâna trecută, restaurantele lui Pescobar au fost închise, după ce șefii ANP au găsit mai multe nereguli, printre care se numără mâncare expirată și lipsa curățeniei din bucătărie.

Horia Constantinescu, șeful ANPC, a precizat, pentru o televiziune de știri, că cea mai mare problemă a fost reprezentată de modul în care preparatele au fost depozitate și transportate. Fructele de mare, pentru a nu fi dăunătoare, trebuie să respecte niște reguli sanitare foarte bine stabilite.

„Cred că cea mai importantă dintre abateri este modul în care acest operator economic depozitează, transportă și gestionează produsele din pește și similare acestora, despre care cu toții știm că au un potențial negativ asupra sănătății omului, în condițiile în care nu sunt respectate exigențele minimale”, a explicat acesta.

După ce vestea că restaurantele i-au fost închise s-a viralizat, Pescobar a recunoscut că au întâmpinat unele probleme, dar, nici pe departe, lucrurile nu au fost atât de grave pe cât au fost prezentate, fiind de părere că cineva vrea să îi facă rău, deoarece are foarte mult succes. 

 

Sursa foto: Facebook, Captură TikTok

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni