• PRO TV
  • Anamaria Prodan a suferit un avort spontan. Impresara era însărcinată în șase luni: „O durere mare”

Anamaria Prodan a suferit un avort spontan. Impresara era însărcinată în șase luni: „O durere mare”

Anamaria Prodan a suferit un avort spontan. Impresara era însărcinată în șase luni: „O durere mare”

Anamaria Prodan are o viață la care puțini îndrăznesc să viseze, încă de mică reușind să obțină ceea ce și-a dorit. Cu toate acestea, problemele nu au ocolit-o și a experimentat unul dintre cele mai dureroase evenimente de care o femeie poate avea parte.

În urmă cu zece ani, când forma un cuplu cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a rămas însărcinată cu cel de-al patrulea copil. Nu au putut să se bucure prea mult de noul membru al familiei care urma să își facă apariția, deoarece a suferit un avort spontan.

Chiar dacă evenimentul nefericit a avut loc în urmă cu mai mulți ani, Anamaria Prodan încă nu a trecut peste pierderea suferită, fiind o rană pe care nu va putea să o închidă niciodată. 

„Dacă aș fi putut, aș fi făcut mai mulți copii. Eu am o pierdut o sarcină în 6 luni. A fost o durere mare, mi-aș fi dorit să fie fetiță, dar vezi… Dumnezeu a știut probabil cum le așază pe toate.  Mi-am dorit atât de mult pentru fostul meu soț, pentru că el a pierdut o fetiță și-mi doream foarte mult să îl văd fericit. Am trăit cumva pentru el”, a povestit Anamaria Prodan, în cadrul unei emisiuni online. 

Cu toate că și-ar fi dorit ca acel copil să se nască, a acceptat situația, deoarece este convinsă că Dumnezeu a așezat lucrurile așa cum a știut el mai bine. Impresara ia în calcul posibilitatea ca acel copil să se fi născut cu unele probleme de sănătate și, pentru ca nici el să nu se chinuie și nici cei din jurul lui, sarcina nu a fost dusă la termen.

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan nu exclude posibilitatea de a adopta un copil, dacă fetele ei nu vor face un copil. Întrucât nu mai poate rămâne însărcinată, dar iubește să fie mamă, impresara nu exclude posibilitatea unei înfieri. 

 

Sursa foto: Instagram I anamariaprodanreghecampf

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni